duminică, decembrie 5

Avem echipă, avem valoare! Mesaj de unitate dat de liderii PLUS în București după validarea lui Nicușor Dan

1
989

Nicușor Dan a salutat luni decizia Curții de Apel București de validare a mandatului său de primar al Capitalei și, într-o postare pe Facebook, a anunțat că în această săptămână își va prelua oficial funcția.

”În această săptămână, voi putea prelua oficial funcția și începem să construim împreună Noul București, adică să facem un oraș bun pentru oamenii cinstiți. Le mulțumesc din nou bucureștenilor pentru încrederea exprimată la urne și pentru dorința de a aduce o schimbare în acest oraș vitregit de către o administrație incompetentă. Ne revedem la depunerea jurământului, iar apoi, zi de zi, în calitate de partener”, a scris Nicușor Dan.


Validarea oficială a fost întârziată după ce mai mulți cetățeni au depus contestații în instanță.

Anunțul validării lui Nicușor Dan l-a bucurat și pe europarlamentarul PLUS, Dragoș Pâslaru, care într-o postare pe pagina sa de socializare a salutat faptul că Bucureștiul are, în sfârșit, conducere nouă:

Captură Facebook/Dragoș Pîslaru

”E oficial: avem primar și viceprimar la București! Succes, Nicușor Dan și Vlad Voiculescu!”, a scris Dragoș Pâslaru, alături de imaginea în care apare alături de noul primar general și viceprimar general al Capitalei.

Mesajul dat de liderii PLUS Dragoș Pâslaru și Vlad Voiculescu este foarte important, pentru că Nicușor Dan este curtat de PNL. Or, optimismul și zâmbetele de pe fețele celor din imaginea postată de europarlamentarul PLUS arată că nu există niciun resentiment față de noul primar general al Capitalei, ci doar dorința de a face echipă bună.

Mai mult, semnalul e important și din alt punct de vedere: vine după marele scandal dintre USR și PNL după alegerea cuplului Florin Iordache (PSD)-George Dircă (USR) la șefia Consiliului Legislativ.

Liderii PLUS, în frunte cu Dacian Cioloș, au evitat să alimenteze tensiunile cu liberalii, neintrând în jocul celor de la USR.

Știm și viceprimarii, deci echipa PNL-USRPLUS merge! Vine și PMP?

Violeta Alexandru, ministrul Muncii și liderul PNL București a anunțat lista viceprimarilor de la Sectoare.

”Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu.

După cum este cunoscut, propunerea USR – PLUS pentru VP este Vlad Voiculescu. Stelian este deja în coordonare cu Vlad, am toată încrederea că vor lucra bine alături de Nicuşor Dan.

Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb
Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone şi Adrian Costache
Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea
Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea
Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – PLUS. Aşa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 şi Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanţii partidului partener”, a scris șefa PNL pe Capitală.

Violeta Alexandru a mai spus și că se negociază pentru sprijinul PMP.

”Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală şi nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Aşadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câştigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forţele în faţa unui PSD care nici nu renunţă nici nu lasă Capitala şi sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai scris Violeta Alexandru, citată de News.ro.

 

Leave a reply