AUR v-a dat țeapă! George Simion, prins la târguială cu Dâncu și Ciolacu, liderii PSD, partid declarat dușman de moarte al AUR

0
5004

Motto:  „Românii sunt dezamăgiți de clasa politică, sunt scârbiți, nu mai vor să audă de nici unii. Și noi ne-am implicat în politică pentru că suntem scârbiți, nu ne imaginam acum câțiva ani în acest rol, nu mă prinde bine, nu sunt un politician. Dar cetățenii s-au săturat în asemenea hal de clasa politică încât au vrut altceva și au votat AUR.” (George Simion, copreședinte AUR)

Imaginile surprinse de paparazzi Gândul arată că din nou românii care au votat ”altceva” sau partide așa-zis ”antisistem” au sfârșit potrivit zicerii lui Caragiale cu Pupat Piața Endependeți!

”Scârba” de clasa politică veche reprezentantă în special de PSD, de care vorbea George Simion în citatul de mai sus de zilele trecute, a durat până când l-au sunat Vasile Dâncu și Marcel Ciolacu.

Reporterii sub acoperire ai publicației amintite au aflat că, înainte cu aproape 24 de ore, vineri după prânz, liderii PSD, Marcel Ciolacu, și AUR, George Simion, au avut o întâlnire în taină.

Liderii PSD, surprinși la negocieri secrete cu George Simion

Nu însă între patru ochi, ci… între șase! Pentru că la masa discuțiilor s-a așezat și cel supranumit ”băiatul deștept” din politică. E vorba de strategul Vasile Dîncu.

Imaginile demonstrează marea ”țeapă” pe care le-au dat-o liderii AUR votanților lor, care au fost atrași la urne cu mesaje masiv anti-PSD și împotriva întregii clase politice vechi.

Ei bine, iată că după ce și-au văzut sacii-n căruță, George Simion, Șoșoacă, Claudiu Târziu și marii lideri ai AUR au sfârșit în brațele dușmanului de moarte.

O trădare mai mare pentru votanții AUR nici că se putea!

”Cheia” acestei întâlniri secrete pare să se fi aflat la Vasile Dîncu.

Claudiu Târziu și George Simion, marii ”țepari” ai votanților AUR

Sursele Gândul afirmă că, pe lista persoanelor care au donat în ultimii ani pentru susținerea acțiunilor AUR, se regăsește și un anume Vasile Dîncu.

În dreptul acestui nume este trecută într-una dintre donații suma de 200 lei. Nu știm dacă este una și aceeași persoană cu președintele CN al PSD, dar putem bănui că el a fost ”veriga” dintre Ciolacu și Simion dat fiind că întrevederea a avut loc la sediul institutului său.

Zilele trecute, George Simion declara tranșant că AUR este împotriva partidelor vechi, deci și a PSD.

”(…) Împotriva PSD, PNL și USR. Fac parte toate din același sistem, sunt diferite fațete ale sistemului.”, declara Simion la Europa Liberă.

Europa Liberă: Dumneavoastră nu vreți totuși să vă asociați cu alt partid. E tipic unei mișcări noi pentru a guverna singură în viitor.

George Simion, prins la întâlnirea pe ascuns cu baronii PSD

George Simion: Dacă ei au distrus România, ne-am dori să guvernăm singuri. Vrem să punem oameni capabili din afara AUR să conducă România.”

Înainte de a se vedea pe ascuns cu baronii PSD, liderii AUR făceau declarații războinice la adresa PSD și a președintelui Iohannis.

PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui (…) Dacă nu o să o facă PSD (n. red. iniţierea procedurii de suspendare a preşedintelui), o să o facem noi şi o să mergem în fiecare localitate din ţara asta, pentru că preşedintele actual a devenit, din păcate, actor politic”, a spus Simion, la TVR 1.

George Simion a explicat că cel mai important argument pentru suspendarea lui Iohannis este faptul că acesta a încetat să mai acţioneze că un mediator în politica din România.

VEZI ŞI:

Ciolacu minte românii în față: ”Nu m-am întâlnit cu George Simion de la AUR”. Imaginile vorbesc de la sine

STUDIU: Teoriile conspiraţioniste alimentează neîncrederea în vaccinurile anti-COVID-19

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

Leave a reply