sâmbătă, ianuarie 29

”AUR e Partidul Moaștelor”. CTP, ”șoșocat” de Șoșoacă: ”Rar vezi un așa amestec de prostie și agresivitate. E caricatura caricaturii lui Vadim”

2
5084

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, în emisiunea ”Cap Limpede”, despre adevărata față a partidului AUR, cea mai nefericită surpriză a ultimelor alegeri, pentru că a adus în Parlamentul României cea mai mizerabilă pătură a societății românești: misogini, neolegionari, scursuri umane, escroci, corupți, inculți, bestii, isterici.

Printre cei menționați de CTP s-au aflat copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu (căruia CTP i-a găsit câteva circumstanțe atenuante în discursul ”prizabil”, chiar dacă presărat cu nuanțe neolegionare), dar și celebra avocată Diana Șoșoacă, devenită celebră pentru mesajele sale de stradă care incitau la violență într-un limbaj greu de digerat chiar și de către un bărbat.


”M-a șoșocat această doamnă Șoșoacă. Este un amestec de frivolitate, prostie și agresivitate rar întâlnit. Este campioană din acest punct de vedere. Este o demnă caricatură a lui Vadim Tudor. Am făcut un experiment pe facebook: am dat două fișiere audio, unul cu vadim tudor urlând escroaca, șomâldoaca, curva dreacu, pitică nenorocită și am pus alături și discursul acestei doamne despre bestiile dracului, nenorociților și așa mai departe, ca să nu mai pomenesc vorbele ei. Ei, doamna apare perfect ca o caricatură a caricaturii lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus CTP.

”AUR nu are unde să mai crească și e mare instabilitate internă acolo. Spre deosebire de alte partide de extremă dreaptă, nu are imigranți și homosexuali la dispoziție, nu are cu cine să se bată. Nu are cum să crească această formațiune. Homoseaxualii nu se mai manifestă în niciun fel. Nu au un inamic, de asta nu au cum să crească. E un partid de conjunctură, de pandemie, Partidul Moaștelor, pentru că de acolo a apărut, de la Pelerinajul la Sf. Parascheva”, a mai spus CTP.

VEZI ŞI:

Ziua în care UE și-a luat Europa înapoi și AUR a murit deja. Kovesi are cuvântul!

Nicușoare, n-o mai aburi! Iar tu, bucureșteanule, stai în frig și taci. Ai vrut talcioc, asta primești

Mesajul lui Turcescu despre Claudiu Târziu, copreședintele AUR

2 comments

  1. Sara 13 decembrie, 2020 at 22:48 Răspunde

    I-auzi cine vorbeste, acest profitor ordinar. S-au inrolat toti de toate culoriile politice, toate epavele din presa sa loveasca marele dusman al tarii si anume partidul AUR. Oare acest partid a adus Romania ca fiind o tara iesita din normalitate, o tara pusa la pamant care a devenit o sluga sau o colonie a altor tari, o tara unde unii care fura si profita duc o viata de huzur si belsug cum neam de neamul lor nici n-a visat si altii sunt supusi unui adevarat genocid. Asa ataca in cor si intr-o uniune toate soparlale si sobolanii din politica si din presa, pe cine, un partid nou, fara pacate care urmeaza sa intre iun parlament. Uite cum acest trepadus al presei care a sarit direct din profitor al comunismului in profitor al democratiei si critic sever al comunismului sa atace o femeie care pe langa faptul ca este mult superioara acestuia din punct de vedere intelectual are multi sustinatori. De ce le e frica acestor nemernici, de cine se tem ? O sa explice pe-ndelete dna avocat Sosoaca atunci cand intra efectiv in parlament. Acesti oameni din AUR nu se joaca, nu vor ascunde adevarul, nu se infratesc cu criminalii. Succes Diana Sosoaca !

Leave a reply