sâmbătă, noiembrie 27

AUR-Alianța Unirii cu Rusia bate câmpii populismului în fața Parlamentului României

0
2963

Partidul rusofilului cosmetizat în unionist, George Simion, nu renunță la planul de a se infiltra în conștiința românilor prin metode securisto-populiste.

Intrat în cursa pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, AUR – etichetat ironic de publicul românesc prooccidental drept Alianța Unirii cu Rusia – face în campania electorală ce a făcut Simion de când a fost ”lansat la apă” de stăpânii săi de la răsărit: minte, promite și vântură populism ieftin pe care nu-l mai cred nici fanii Rusiei.


Echipa lui Simion s-a plasat pe terenul din fața ”Casei Poporului” fie pentru a vântura promisiuni făcute deja de alte partide (PNL, USRPLUS, PMP), vezi tăierea pensiilor speciale, fie pentru a fura ideile altor partide (PMP), vezi reducerea numărului de parlamentari la 300.

George Simion, liderul grupării AUR, a strâns adepți pe care i-a dus ca pe turmă la acțiuni de protest dragi Moscovei

De când s-a implicat în acte pentru destabilizarea internă a României, George Simion a fost ștampilat în mediile jurnalistice drept ”omul Moscovei”, deoarece protestele privind măsurile anticoronavirus sunt considerate favorabile planului Rusiei de destabilizare a țărilor europene.

De altfel, Uniunea Europeană a identificat Rusia drept principal focar de fake news (știri false) pe tema pandemiei, o direcție de atac informatic la adresa stabilității țărilor UE.

Mișcarea AUR de a face campanie populistă în fața Parlamentului României a fost repede taxată de românii care s-au ”prins” ce joc face George Simion.

”Noi nu suntem români, ciudaților? Alții care vor la ciolan…”, a scris cititoarea Maria Constantinescu un mesaj la postarea cu videoclipul AUR din fața Parlamentului României.
Revolta femeii e de înțeles: George Simion nu știe mai nimic despre România, deși pozează în mare unionist, pentru că nu a trăit în această țară, deși acum face pe eroul salvator.
Acest stil ”copy-paste” de a face politică l-a enervat la culme pe jurnalistul Mălin Bot, alături de care Simion a participat la unele proteste.

Mălin Bot a ținut să se delimiteze public de cel alături de care participase la unele proteste din vremea lui Dragnea.

Mălin Bot (stânga) a rămas fidel străzii, liderul AUR s-a folosit de ea

George Simion, liderul grupării AUR, a strâns adepți pe care i-a dus ca pe turmă la acțiuni de protest dragi Moscova. Sunt teme care au generat mai multe comentarii din partea mea, nu neapărat cu George Simion ca subiect central, cu cu sursa manipulărilor în prim-plan, pentru că George nu e o cauză, este un efect.

Nu e sursă, este doar unul dintre canelele prin care se face propaganda asta gândită și coordonată de PSD & mafia în sincron cu oficinele Moscovei din România.”

Treptat, unii dintre cei care i-au picat în plasa lui George Simion s-au lămurit cu cine au de-a face.

Vedeți în mesajul alăturat semnat de Valer Cutitar pe Facebook unde liderul AUR este descris așa cum a fost descoperit el în realitate. Nu ca AUR pentru România, ci ca AUR pentru Rusia.

 

VEZI ŞI:

Mălin Bot, război total cu ”AURolacii Rusiei” conduși de George Simion

Ana Birchall o acuză pe Gabriela Firea că are postaci anti-justiţie angajaţi la Primăria Capitalei

CTP despre ”trumpiștii” români: ”Nu am ce discuta cu ei. Îl susțin pe cel care dă acum o lovitură de stat. Vrea să fie ca Putin și Xi Jingping”

Leave a reply