AUDIO. Interviu… cu „Noua Generaţie”. Când vor apărea roboţii anti-coronavirus?

0
1013

Tânărul antreprenor Andrei Elvedi, din Cluj-Napoca, va realiza pentru lumealibera.ro o serie de interviuri pe care le vom încadra în categoria „Noua Generaţie”, deoarece e vorba de invitaţi tineri, profesionişti în special din industria IT, care reprezintă noul val al societăţii viitorului.

În prima discuţie în format PODCAST, moderatorul este jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu, care îi predă cu această ocazie ştafeta IT-istului clujean, nu înainte de a-l întreba ce poate oferi lumea tehnologiilor noi societăţii actuale în materie de protecţia faţă de pericole de tip coronavirus.

Una dintre întrebările cele mai arzătoare în acest moment este cum poate ajuta tehnologia modernă oamenii în astfel de vremuri de criză provocate de pandemii îngrozitoare.

Andrei Elvedi răspunde în interviul de mai sus, în care este invitatul lui Laurenţiu Ciocăzanu. De aici încolo însă, invitatul de azi va fi el moderatorul unei serii de podcast-uri cu denumirea „Noua Generaţie”.

Ascultaţi prima emisiune audio şi nu le rataţi pe cele ce vor veni pe lumealibera.ro şi pe canalul de YouTube „Lumea Liberă TV”.

 

Leave a reply