marți, noiembrie 30

Au znopit-o cu amenzile. Șoșoacă plânge că și-a luat sancțiuni de peste 10.000 de euro după scandalurile făcute

0
344

Senatoarei conspiraționiste Diana Șoșoacă i-a venit nota de plată pentru “distracția” de la scandalurile făcute prin piețe: peste 10.000 de euro. Joi seara, la o nouă încercare de miting eșuată caraghios, la Oradea, avocata băgată în Parlament de AUR li s-a văicărit celor câțiva oameni veniți s-o asculte că Jandarmeria a rupt-o cu amenzile, relatează Aktual24.ro.

La “marele miting anti-mască” anunțat de Șoșoacă au venit joi seara, în Oradea, circa 15 persoane. Un număr similar veniseră și la precedentele acțiuni ale conspiraționistei, în București și alte câteva orașe.

În fața “mulțimii”, senatoarea și-a vărsat năduful, mărturisind că până acum i-au venit acasă, trimise de Jandarmerie atât pe numele său, cât și al soțului, amenzi în valoare de peste 10.000 de euro.


Cum amenda medie primită la o singură participare, pentru nepurtarea măștii, lipsa distanței de siguranță față de alți participanți și (când e cazul) și depășirea numărului de 100 de oameni este de circa 1.500 de lei (aproximativ 300 de euro), rezultă că, până acum, Șoșoacă și soțul său au fost amendați de cam 33 de ori.

Cum Șoșoacă face scandal chiar și de câteva ori pe săptămână de vreo 8 luni încoace, rezultă că, până la urmă, a scăpat destul de ieftin. În orice caz, a primit amenzi doar pentru nerespectarea restricțiilor, nu și pentru dezinformarea pe care o practică sistematic și vehement, îndemnându-i pe oameni să nu se vaccineze și să nu respecte legile.

Ministrul de externe Lucian Bode spusese acum o lună că “doamna senator (Șoșoacă – n.red.) este campioană la amenzi, dar se pare că n-o interesează”.

Se pare însă că, de la o vreme, nota de plată pentru “distracție” a cam început să atârne la buzunar.

Sursa: ziaristii.com

TagsNews

Leave a reply