miercuri, septembrie 27

Asaltul COVIZILOR. Agenții morții ies din nou în stradă și cer libertate pentru infectare în masă

1
1891

Coronavirusul nu ucide direct, el are nevoie de transmițători voluntari sau involuntari. Dacă majoritatea populației e formată din oameni care respectă măsurile de protecție anti-COVID 19, există însă și o minoritate care nu renunță la mobilizare în favoarea infectărilor în masă.

Protestele iresponsabililor care nu sunt de acord cu tratarea bolii celei mai de temut a zilelor noastre (în forma în care statele luptă cu ea) continuă, în ciuda creșterii impactului pandemiei.

Un protest faţă de purtarea măştii de protecţie are loc sâmbătă după-amiaza în Piaţa Universităţii din Capitală, participanţii, unii cu copii alături, criticând măsurile luate de autorităţi.

Protestatarii au steaguri tricolore, în mare parte nu poartă mască şi nu respectă distanţarea socială, anunță Agerpres.

Ei au cerut să se renunţe la măsurile impuse de Guvern şi au scandat „Libertate”, „Ruşine, ruşine să vă fie” şi „Copiii noştri nu-s cobaii voştri”.

Sâmbătă a fost înregistrat un număr record de noi cazuri de COVID-19 – 3.517, faţă de ultima raportare, în urma efectuării a 29.284 de teste la nivel naţional.

George Simion, liderul grupării Alianţa pentru Unitatea Românilor (AUR), a făcut şi el jocul Rusiei în Piaţa Victoriei, punând umărul la destabilizarea României din interior

În Bucureşti, conform GCS, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este de 2,39.

Nu e prima oară când armatele de iresponsabili încearcă să destabilizeze România și să atace sistemul medical, supus acum la mari încercări și oricum afectat de lipsa de reforme din ultimii 30 de ani.

În acest joc au intrat și persoane tip VIP, care au acționat ca veritabili pioni ai Moscovei – Europa a identificat Rusia drept principalul focar de știri false și teorii ale conspirației care încearcă să distrugă civilizația occidentală.

Printre cei mai activi agenți COVID din spațiul public sau VIP-uri care s-au asociat mișcărilor conspiraționiste figurează: Viorel Cataramă, George Simion (liderul AUR, partid ștampilat ironic drept ”Alianța Unirii cu Rusia”), Radu Moraru (patronul Nașul TV, ziarist vechi care a derapat complet în tabăra dezaxaților conspiraționiști), Dan Puric, Mugur Mihăescu (alias Garcea), Oana Lovin (fosta angajată la videochat, cunoscută și ca ”fata cu sparanghelul”), regizorul Cristi Puiu, actorul Bogdan Stanoevici, avocatul Dan Chitic etc.

VEZI ȘI:

VIDEO. “Radu Moraru mi-a cerut 100.000$, Grigore Cartianu mi-a salvat banii”. Dezvăluiri incredibile despre patronul Naşul TV

VIDEO. George Simion, prins în flagrant! Liderul AUR, săltat de Poliție după ce a condus fără permis

1 comment

Leave a reply