sâmbătă, ianuarie 22

Antonel Tanase a ramas langa Ludovic Orban

1
163

Azi, pe contul sau de Facebook, Antonel Tanase, unul din greii guvernului Orban  si-a confirmat sprijinul oficial la candidatura ex Premierului, la sefia PNL.

Astăzi am semnat moțiunea lui Ludovic Orban


Pentru că Ludovic nu este un șef de partid, este un lider de partid. De șefi sunt sătui românii, îi recunoști și îi găsești peste tot, începând cu șeful de parcare, șeful de scară de bloc, șeful de poartă de spital, șeful de ghișeu, șeful de watsapp pe grupul de albinuțe sau șeful de grătar.

România are mulți șefi care vorbesc mult, promit, tranșează, transpiră din mâini și din cuvinte goale, nu au relații apropiate cu nimeni dar se cunosc cu toată lumea și toată lumea îi cunoaște dar nu i-ar invita la masă duminica. Șeful nu ofera o perspectivă clară asupra direcției în care se îndreaptă acțiunea colectivă, dar este foarte dornic să pară important, de aceea subalternii îi copiază în masă “ideile” și le distribuie în bloc, pentru a mima unitatea. Pe șef nu îl place niciun individ deștept, pentru că niciunui om inteligent, cu atitudine, independent, nu îi place să i se ceară să reproducă idei obosite, texte mlăștinoase sau slogane inepte și lipsite de energie.
Ludovic Orban a oferit membrilor Partidului Național Liberal claritate și a eficientizat timpul, energia și acțiunile partidului. Ne-a ajutat pe fiecare în parte, ochi în ochi, om cu om, să luăm singuri cele mai bune decizii, conform cu scopul nostru comun de a câștiga alegerile prezidențiale, parlamentare, europarlamentare și locale, fără a ne supraveghea, fără a ne împinge de la spate să dăm copy paste, fără a da ordine.
Am fost cu toții alături de el pentru că ne-a inspirat, ne-a motivat, a comunicat personal cu fiecare și pentru că ne-a dus acolo unde a visat orice liberal autentic: la guvernare. Dovada leadership-ului lui Ludovic Orban se regăsește în devotamentul celor care îl urmează și în stabilitatea Partidului Național Liberal.
Orban a adus cei mai mulți tineri în partid, le-a ascultat viziunea fresh asupra politicii și le-a dat putere să-și implementeze ideile. Poate că Ludovic Orban are un discurs prea sobru pentru gusturile unora, poate prea liniar și serios, însă om la om a câștigat inimile celor care l-au urmat pentru că și-a ținut cuvântul: a câștigat toate seriile de alegeri, iar #PNL a devenit acel partid unde au vrut să se înscrie și vedete TV, și avocați, și doctori, și studenți.
România are nevoie de mai puțini șefi și mai mult de lideri care pun mâna să facă treabă, de jos, de la firul ierbii, de la început, cu viziune. Partidul Naţional Liberal are și el nevoie de mai puțini politruci care se tot plimbă de la o televiziune la alta zicând nimic, și mai mult de oameni muncitori care trag împreună, care vorbesc cu cetățenii, care înțeleg ce însemnă liberalismul, îl aplică și îl respectă.
Ludovic Orban a fost baza succeselor noastre politice din ultimii ani. Rămân alături de el pentru următoarele victorii ale Partidului Național Liberal!” se arata in postarea sefului PNL sector 3.

1 comment

Leave a reply