duminică, septembrie 25

Andrei Caramitru: „Vinovații principali din vest pentru situația de acum sunt trei: Schroeder, Merkel și Obama. Schroeder e agent plătit rus”

0
1846

Principalii vinovați 

Rusia, Putin, în ultimii ani, a făcut fix ce face acum în Ucraina în Cecenia și în Siria. Dar fix. În plus – a atacat Georgia și a atacat brutal Donbas, Mariopol și a preluat Crimea. 

Schroeder e agent plătit rus, pe față, un trădător ticălos de ultima speța. Știți cu toții că lucrează pe bani mulți direct pentru Putin. Fost cancelar german. Nemților ar trebui să le fie rușine de așa ceva. e definiția trădătorului, caz penal oriunde în lume. 

Obama nu a făcut ABSOLUT nimic. Zero. În Siria – a zis la un moment dat că linia roșie pentru el e dacă forțele Rusia dau cu arme chimice în populație. Imediat după au dat cu gaze și Obama tot nu a făcut nimic. Nimic.! 

|Nu este disponibilă nicio descriere.
Captura foto & sursa: Cont Facebook Andrei Caramitru

 A acceptat, a vorbit frumos, elegant, inspirațional. S-a uitat la Euromaidan, a aplaudat dar după a acceptat că Rusia să între în Donbas și Crimeea. Un bou. 

Merkel – la nici un an de primul război în Ucraina, a semnat pentru North Stream 2. A făcut ORICE că nu cumva să se facă ceva pentru Ucraina sau Europa de Est. Ea a forțat acordul de la Minsk, o capitulare pentru Ucraina. 

 Ea a blocat intrarea Ucrainei și Georgiei în NATO (fix înainte de primul atac al lui Puțîn). Ea a făcut orice că să crească importurile de gaze dinspre Rusia. Altă mare ticăloasă, o să rămână în istorie că o imensă mizerie, o Rușine pentru Europa și pentru Germania, un rahat de agentă stasi. 

Și voi – da voi – toți ziceați Obama ce minunat e, inspirațional, extraordinar. Și Merkel – decentă domne, echilibrată, ce mare pierdere că se retrage. Bravo și vouă. 

Asta așa că să știm de ce și cum a ajuns Putin să creadă că poate să se p.. cu boltă pe tot vestul și să omoare câți ucraineni are el chef. Că să știm. Și să nu uităm. 

 

 

Leave a reply