sâmbătă, februarie 4

Andrei Caramitru: „SUA și țările aliate care au creier mizează pe distrugerea totală a armatei ruse, nu pe “negocieri” stupide cu teroriștii”

0
1292

 Într-o postare pe Facebook, analistul descrie pașii ce ar trebui făcuți pentru anihilarea completă a Rusiei de către SUA și țările aliate „care au creier și care mizează pe distrugerea totală a armatei ruse, nu doar pe “negocieri” stupide cu teroriștii.”

„SUA pregătește următoarea livrare de arme către Ucraina. Se discuta in Washington de elicoptere mi-17, tunuri howitzer, Humvee-uri blindate, drone anti-vapor. In plus, sunt discuții avansate ale ucrainenilor direct cu producătorul dronelor de atac Reaper si Predator.  

În paralel, Slovacia a spus că e ok să dea MIG-uri și SUA a spus că nu se opun la așa ceva. Între timp – dronele switchblade sunt deja în Ucraina, la fel și tancurile trimise de diverse țări europene + rachetele anti-nava din UK „. încheie postarea analistul politic și economic Andrei Caramitru

 

 

Nu știm exact ce va fi trimis din toate astea noi, însă e clar că treaba se schimbă, încep sa curgă armele serioase de atac. 

SUA și țările aliate care au creier mizează pe distrugerea totală a armatei ruse, nu pe “negocieri” stupide cu teroriștii

E si normal, deja vreo treime din “marea” armata rusă e praf si pulbere, in câteva saptamani. Le urez aceeași soarta si pentru restul de două treimi.  

PS: Europa de vest continentala (Germania, Franța si toti ceilalți) nu ajuta cu nimic de fapt, cu firimituri, in timp ce finanțează cu sute de milioane de dolari pe zi armata lui Putin. Lupta asta e a Ucrainei ajutata de Europa de Est si SUA/UK. Ceilalți sunt colaboraționiști cu rușii. Asta e realitatea,” încheie postarea analistul politic și economic Andrei Caramitru.

 

Sursa (Andrei Caramitru: Washington times) 

Sursa articolului: Cont Facebook Andrei Caramitru

 

 

Leave a reply