sâmbătă, ianuarie 29

Andrei Caramitru: ”Ortodoxia este decimată de COVID. E singura religie care s-a comportat în halul ăsta. Până și Islamul a fost mai rațional”

5
6852

În ultime vreme, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a preluat timona luptei cu sataniștii din interiorul Bisericii, care încurajează populația să se infecteze, așa cum fac toți agenții estului sălbatic, cei de la AUR (”Alianța Unirii cu Rusia”) fiind cei mai agresivi și tolerați pe stradă de forțele de ordine, deși nu respectă regulile sanitare.

Dar incisivul comentator Andrei Caramitru are de bună vreme un ochi fixat pe capii BOR, pe care îi acuză de iresponsabilitate crasă.
Într-un comentariu foarte popular pe pagina sa de socializare, Caramitru face o radiografie a infectărilor la vârful Bisericii Ortodoxe, nu doar în România.
Concluzia lui e mult mai aproape de Dumnezeu decât propovăduiala infernală a purtătorilor de sutană, care continuă să cheme oamenii la moarte prin pelerinaje, slujbe și ceremonii unde colcăie COVID-ul.
ÎPS Teodosie e ultimul dintre iresponsabili. El a făcut o contestație la măsurile anti-COVID din zona Constanța, deși spitalele din zonă sunt sufocate, iar coronavirusul colcăie liber printre oameni.

Postarea lui Andrei Caramitru despre capii religioși iresponsabili

”- Ortodoxia este decimată de covid. Din păcate asta e – au refuzat categoric să accepte că riscul există, ba mai mult au încurajat oamenii să nu respecte regulile. E singura religie care s-a comportat în halul ăsta – până și Islamul a fost mult mai rațional.
Acum câteva săptămâni – mitropolitul Amfilohie al Muntenegrului a murit de covid (după ce a predicat dur împotriva restricțiilor). Acolo au făcut o înmormântare mare – cu mii de oameni – care au sărutat cadavrul. Slujba a fost făcută de patriarhul Serbiei Irineu. Care a luat și el covid și acum a murit și el. Smart.
– Între timp Muntenegru are rata de decese de 2 ori mai mare decât România și creşte. S-au infectat toți masiv acolo. Slujba aia nu a ajutat cu nimic din contra – a omorât încă un Patriarh și probabil zeci de oameni.
– În Bulgaria – mitropolitul Ambrosius de la Dorostol a murit și el de covid. În România deja sunt foarte multe decese la vârf – IPS Pimen, directorul seminarului teologic de la Dorohoi, Starețul Mănăstirii Stănişoara și mulţi alţi preoți.
– Ieri și Patriarhul Greciei a anunțat că are covid. Tot în Grecia – săptămâna trecută mitropolitul Ioannis din Lagadas a decedat de covid.
Dacă ne ascultați pe noi ăștia care va spuneau ca slujbele și lingurița infectează oamenii și ca e un risc enorm – poate nu se întâmplau toate astea. Dar voi – din trufie – ați preferat sa ne înjurați, sa ne Spuneti ca suntem anti-creștini. A meritat?”

5 comments

Leave a reply