sâmbătă, iulie 20

Concertele inegalabilului violonist André Rieu amânate pentru 2021

1
765

Întoarcerea violonistului olandez André Rieu în Portugalia, programată pentru noiembrie la Altice Arena, din Lisabona, este amânată până în decembrie anul viitor, a anunțat promotorul Ritmos e Blues, joi.

„În timp ce coronavirusul continuă să se răspândească, André Rieu și orchestra sa Johann Strauss sunt, din păcate, obligați să amâne concertele programate pentru noiembrie la Lisabona până în decembrie 2021”, spune iniţiatorul evenimentului într-un comunicat publicat astăzi.

Concertele lui André Rieu erau programate pentru 18 și 19 noiembrie și, potrivit promotorului, „toate biletele sunt automat pentru date noi: bilete pentru 18 noiembrie 2020 valabile pentru 3 decembrie 2021; bilete pentru 19 noiembrie 2020 valabile pentru 2 decembrie 2021„.

În declarație, promotorul împărtășește și un mesaj de la violonist fanilor săi: „Dragii mei prieteni din Portugalia! Eu și orchestra noastră așteptam cu nerăbdare să ne întoarcem în frumoasa voastră țară anul acesta. Dar, dragii mei fani, siguranța voastră, muzicienii și echipa mea – toți faceţi parte din marea familie André Rieu-, iar familia este pe primul loc! ”

Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem anul viitor la Lisabona și suntem și mai nerăbdători să ne întoarcem în 2021. Vă mulțumim că așteptați și vă rog să vă îngrijiți sănătatea. Cu mare afecțiune!„, a scris André Rieu.

În 2019, André Rieu a susținut două serii de concerte la Altice Arena, însumând 13 spectacole (șapte în martie și șase în noiembrie), dintre care majoritatea au fost sold out.

În fiecare dintre concertele sold-out, erau aproximativ 12 mii de spectatori.

În spectacole, a spus muzicianul în februarie 2019 la o conferință de presă la Lisabona, publicul poate conta, pe lângă muzică şi „mult umor”. „Există o mulțime de glume”, a împărtășit el în februarie, considerând că „nu există suficient umor în lume, în viață” și că „atâtea probleme cu umorul pot fi rezolvate”.

André Rieu, violonist, dirijor și fondator al Orchestrei Johann Strauss, a vândut40 de milioane de CD-uri și DVD-uri pe parcursul carierei sale, iar concertele sale live atrag peste 600.000 de oameni pe an”.

1 comment

Leave a reply