sâmbătă, august 13

Andi Moisescu, infectat! Soția lui e mare conspiraționistă anti-vaccinistă și anti-mască

1
2488

Incredibil cum lucrează Dumnezeu prin acest coronavirus! Nu există nicio ”vedetă” a acestei lumi care să n-o fi pățit după ce-a luat în derâdere pandemia, de la Donald Trump (care debitează prostii până în ultima zi a mandatului) la Patriarhul Muntenegrului, mort deja de COVID după ce spunea că pelerinajele sunt ”vaccinul lui Dumnezeu”. L-a ”vaccinat” Cel de Sus de nu s-a văzut…

Acum, în România, îi vine rândul unui jurnalist celebru, soțul unei persoane care pledează de ani buni împotriva medicinei clasice și îndeamnă oamenii să fugă de vaccinuri.

Andi Moisescu a anunţat sâmbătă că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„La sfârşitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv de Covid-19, aşa că m-am izolat şi voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece cu bine şi peste această provocare!”, a scris Andi Moisescu pe Twitter.

În urmă cu o săptămână, soţia lui Andi Moisescu îi indemna pe români să îşi dea jos măştile, scrie aktual24.

„În lumina noilor dovezi:

1. daţi-vă măştile jos (legal, oricum nu există obligativitatea purtării lor),
2. ieşiţi în aer liber,
3. faceţi sport şi alergaţi în parcuri,
3. îmbrăţişaţi-vă, când vă revedeţi,
4. zâmbiţi-vă şi râdeţi cu gura până la urechi,
5. luaţi-vă imunitatea înapoi
6. şi vieţile!”, scris Steer pe Facebook.

Ei sunt ”Noua Ordine Mondială”! Scopul: moarte multă, putere și… bani

Mișcarea antivaccinistă își are originile în cercurile conservatoare din Rusia și SUA (de aici și prietenia dintre Vladmir Putin și Donald Trump) și scopul ei este să provoace haos în Occident, prin răsturnarea valorilor lumii libere și avântul grupărilor conspiraționiste care pretind că luptă pentru binele oamenilor și împotriva ”big Pharma”.

În realitate, luptă pentru putere prin slăbirea democrației, pentru instaurarea unor regimuri autoritare care să dea lumii ”Noua Ordine Mondială” – direcția către o planetă dominată de satrapi care resping știința și le inoculează celor manipulați prin ”post-adevăr” (foarte mulți) idei de tip ”Pământul e plat” sau ”vaccinul face rău”.

Ultima victimă a aroganței COVID, liderul Bisericii Ortodoxe din Muntenegru

Mitropolitul Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru, Amfilohije Radovic, în vârstă de 82 de ani, a murit după ce la începutul acestei luni a fost diagnosticat cu COVID-19.

Clericul a evitat în repetate rânduri purtarea măștii și susținea că pelerinajele sunt „vaccinul lui Dumnezeu”.

Radovic, un naționalist sârb fervent, care avea o influență politică majoră, a fost diagnosticat cu noul coronavirus în 6 octombrie și a fost internat de atunci într-un spital din Podgorița de atunci.

După izbucnirea pandemiei de COVID-19, mitropolitul a apărut în mod regulat, în public, fără mască, încălcând recomandările autorităților.

În timpul ceremoniilor din luna mai pentru cinstirea unui episcop din secolul al XVII-lea, Sf. Vasilije Ostroski, Făcătorul de minuni, el a declarat că pelerinajul este „vaccinul lui Dumnezeu”.

Iar Dumnezeu l-a ”vaccinat” de nu s-a văzut pentru că și-a permis să arunce la coș una dintre creațiile lui Dumnezeu – Medicina.

Trump, nicio surpriză. Le cerea oamenilor să bea clor!

Dacă de la adepții teoriilor conspiraționiste te poți aștepta la orice, de la ditamai președintele SUA ai avea alte pretenții, când e să judece situația pandemiei actuale.

Donald Trump face acuzații incredibile la adresa doctorilor din Statele Unite despre care spune că iau bani pentru a umfla bilanțul celor care mor din cauza noului coronavirus. Afirmațiile președintelui american sunt nefondate, scrie presa de peste Ocean, care este consternată de vorbele acestuia.

Declarația reprezintă un atac uluitor la adresa cadrelor medicale din SUA care se confruntă cu cea mai gravă criză medicală din ultimii peste 100 de ani. 

Statele Unite au înregistrat un nou bilanț zilnic record și au trecut de 9 milioane de cazuri depistate în total. Peste 101 mii de noi îmbolnăviri în 24 de ore au fost raportate vineri, iar bilanțul deceselor a trecut de 235.000.

Prostia imensă spusă de liderul de la Casa Albă azi este o nouă dovadă că Trump este marele vinovat pentru morții din SUA și explozia pandemiei. Nu a luat în serios niciodată boala, mergând pe mâna aberațiilor conspiraționiste, iar asta a făcut din SUA cel mai mare cimitir COVID din lume.

Deși chiar medicii l-au salvat de la moarte (a avut nevoie de oxigen și tratamen-șoc), Trump a aruncat imediat la coș Medicina și a ales să alimenteze mișcările conspiraționiste în care apare și soția lui Andi Moisescu.

VEZI ŞI:

Nu CTP e iadul, ci voi, popilor fără Dumnezeu!

Ponta, racolat agent secret de ginerele lui Virgil Măgureanu, fostul șef al SRI?

Bancherul săracilor: “COVID este marea noastră șansă de a salva omenirea și Planeta”. Câștigătorul Nobelului pentru pace, despre lumea ZERO

1 comment

Leave a reply