duminică, septembrie 24

Anchetă CNCD după derapajul consilierului PSD la adresa lui Clotilde Armand. Acesta va fi dat afară din partid

1
739

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat după jignirile aduse de un consilier județean PSD la adresa primarului Clotilde Armand. 

De asemenea, conducerea PSD Vrancea a anunțat că va propune excluderea din partid a consilierului județean care, miercuri, pe Facebook, a comentat situația din Sectorul 1 al Capitalei, spunând că dacă se întâmpla în Franța primarul Clotilde Armand „era răpită și violată zile în șir”.

Președintele filialei PSD Vrancea a transmis un comunicat de presă prin care anunță că va propune excluderea din organizație a consilierului județean, conform digi24.ro.

„Organizația PSD Vrancea se dezice total de comentariul făcut în nume personal de consilierul județean Ioan Micu pe contul de Facebook al unui membru USR. PSD Vrancea nu acceptă sub nici o formă și în niciun mediu o astfel de atitudine, fie ea publică sau privată. Drept urmare, voi solicita excluderea dl. Ioan Micu din organizația județeană a PSD Vrancea”, a anunțat președintele interimar al PSD Vrancea, Nicușor Halici.

Ioan Micu, consilier județean PSD

Cazul a fost adus în atenția publicului de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său

„Consilierul județean PSD Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare. Social-democratul a jignit-o pe Clotilde Armand, primarul sectorului I al Capitalei, ”aplaudând” indirect modul în care aceasta a fost agresată în București. În Franța era răpită și violată zile în șir”. Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”, a scris, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Consilierul județean a fost contactat de Mediafax și a spus că regretă situația creată. Ioan Micu susține că a făcut remarca deplasată după ce a consumat bere și că nu a realizat implicațiile mesajului său. De asemenea, Micu dezvăluie faptul că a fost mustrat prin intermediul telefonului de șefii de partid.

„Regret, eu sunt mai sarcastic, îmi pare rău pentru situația creată. Am fost sunat de conducerea partidului, de cei de la Vrancea, m-au mustrat. Regret, eram într-o dispoziție… băusem două, trei beri la halbă, nu mi-am dat seama de implicații”, a declarat consilierul județean Ioan Micu.

Clotilde Armand a anunțat miercuri pe Facebook că a fost agresată în trafic de un bărbat necunoscut.

CNCD s-a autosesizat. Amenda ar putea ajunge la 8.000 de lei

Consiliul Național pentru Combatere Discriminării a decis astăzi să analizeze afirmațiile făcute de consilierul județean PSD Ioan Micu și ar putea să îi aplice acestuia o amendă care ar putea ajunge până la 8.000 de lei.

VEZI ȘI:

Consilier PSD: „În Franța era răpită și violată zile în șir”!

Criza gunoaielor din Sectorul 1. NU va fi instituită STAREA de alertă

Cîțu: Raportul MCV publicat astăzi este unul pozitiv pentru România”

1 comment

  1. mircea 11 iunie, 2021 at 07:41 Răspunde

    cainii latra si ursul merge mai departe,au sarit toti cu gura pa bietul om,daca poate ,ce credeti voi ,va simtiti sifonati,da toate magariile si mitocaniile spuse laTv.ai ca nu avem ce mesteca sa avem audiente,noroc ca avem de toate,gunoi,sobolani,si capuse,doar suntem un oras Ioropean,din,,,Micul Paris”’am ajuns,,Marea Hazna”

Leave a reply