Ana Birchall o somează din nou pe Firea: afară cu postacii din Primăria Capitalei!

2
1222
Ana Birchall, fost ministru al Justiției pro-justiție și inițiator al legii pentru desființarea monstrului SS-Gestapo (Secția Specială, în favoarea căreia au votat PSD, ALDE și Pro România) nu se lasă și o someayă din nou pe Gabriela Firea. Birchal îi cere acesteia să facă ordine în Primăria Capitalei, acolo unde trândăvesc personaje dubioase pe banii bucureștenilor.
Birchall îi cere lui Firea să-i descopere pe cei care, în timpul programului de lucru, folosesc computerele instituției pentru a scrie mesaje politice, în loc să lucreze pentru bucureșteni.
Ana Birchall a făcut o investigație pe cont propriu și a descoperit că unele atacuri pe pagina sa de Facebook au fost scrise din Primăria Capitalei, ceea ce este clar o hoție și o ilegalitate inadmisibile.
Gabriela Firea nu a catadicist nici măcar să răspundă la apelul pentru eliminarea trolilor din aparatul plătit prin taxele bucureștenilor, drămite să-i cerceteze pe trântori. Motiv pentru care, Birchall i-a trimis o nouă somație publică.

Postarea Anei Birchall adresată Gabrielei Firea

”Uffff… căldură mare (monșer), iar doamna primar Firea tot nu catadicsește să răspundă la întrebările privind trolii din Primărie. Aud că nu știe, chipurile, ce aș avea eu cu dânsa. De parcă eu aș fi tocmit postaci din Primărie, să intre pe pagina mea sau a altora cu injurii și răutăcisme.
Mă întreb și eu, ca tot românul imparțial, oare oamenii aceia care se ocupau până de curând cu acest „sport” au primit măcar vreun spor la leafă (tot din banii bucurestenilor)pentru activități suplimentare? Sau măcar pentru stres? Ufff… căldură mare, monșer! 😂
Dati share oameni buni sa se afle adevarul… si poate asa o ajutam pe doamna Primar General sa isi recapete memoria sau vocea… sau ambele😂!
In fotografie exemplu de cont-clonă de la Primăria Capitalei, în acțiune.. desi de cand am facut publica aceasta mizerie pusa la cale de doamna Primar General observ o oarecare retragere in cazarma…. too late…
Asa cum am spus, am dovezile acestei „operatiuni speciale” pe banii bucurestenilor! Oare cât va mai dura tăcerea aceasta suspectă a doamnei Primar? Voi ce credeți? Ufff… căldură mare, monșer!😂

2 comments

Leave a reply