Ana Birchall o acuză pe Gabriela Firea că are postaci anti-justiţie angajaţi la Primăria Capitalei

3
1133

Fosta ministră a Justiţiei şi iniţiatoarea alături de USR a proiectului de lege privind desfiinţarea Secţiei Speciale o somează pe primăriţa Bucureştiului să oprească atacul la adresa sa din partea „postacilor” angajaţi în instituţia nr. 1 a Capitalei.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, Birchall spune că a descoperit că în spatele mesajelor în care ea este atacată se află „conturi false care duc la Primăria Capitalei”.
Ana Birchall cere direct Parchetului General şi DDICOT să se sesizeze din oficiu pentru a-i descoperi pe autorii acestor infracţiuni, care folosesc banul public pentru a desfăşura campanii politice.
„Vă învederez faptul că aceste acțiuni și complicități sunt infracțiuni prevăzute de Codul Penal și de Procedură Penală și tocmai de aceea este imperios necesar ca dvs. personal să clarificați cât mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgență, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege„, scrie fosta ministră a Justiţiei în apelul adresat Gabrielei Firea.

Mesajul integral al Anei Birchall adresat Gabrielei Firea-Pandele

„Am observat că, de la o vreme, pagina mea oficiala de Facebook a fost invadată de diverși postaci cu conturi false care aveau „misiunea specială” să mă denigreze și să deturneze atenția de la informațiile importante pentru opinia publică. Am avut curiozitatea să văd și eu cine sunt acești troli. Și… surprize, surprize! Inteleg că acești postaci cu conturi false duc direct la Primăria Capitalei! Șoc și groază! Parcă nu-mi venea să cred… am verificat și răsverificat. Rezultatul – același, fără putință de tăgadă!
– Doamna Primar General Firea, vă solicit public să confirmați și să explicați în regim de urgență – deoarece cheltuirea banilor publici este o informație de interes public – dacă în fișa postului acestor angajați ai Primăriei Capitalei este ca în timpul serviciului să desfășoare activități cu iz politic în beneficiul dvs., direct, ca de pildă invadarea paginilor diverselor persoane publice față de care nu aveți o simpatie deosebită, pentru ca aceștia să fie atacați și denigrați și pentru a deturna discuțiile de la teme extrem de importante – ca de exemplu cele privind justiția.
– Vă învederez faptul că aceste acțiuni și complicități sunt infracțiuni prevăzute de Codul Penal și de Procedură Penală și tocmai de aceea este imperios necesar ca dvs. personal să clarificați cât mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgență, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege.
P.S. Mulțumesc din suflet cititorilor paginii mele care mi-au indicat această „ispravă” a doamnei Primar General și îi rog totodată pe toți prietenii de aici de pe Facebook, în special pe cei pricepuți în IT, să continue să-mi semnaleze astfel de derapaje. Nu mai putem tolera jaful din banii publici.”

Birchall a „demascat-o” pe Lia Savonea, cu legea anti-SS Gestapo

Lia Savonea

Ana Birchall este implicată într-un război total cu capii mafiei din Justiţie ajunşi până la vârful sistemului. Ea insistă pentru desfiinţarea „SS-Gestapo”, secţia specială din Parchetul General înfiinţată de majoritatea PSD-ALDE, la ordinul lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, cu scopul sabotării magistraţilor anticorupţie.

Secţia beneficiază de sprijinul şefei CSM, Lia Savonea, al cărei soţ a fost partener de afaceri cu un infractor celebru, Cătălin Voicu, considerat şeful mafiei din Justiţie.
Recent, CSM a respins un proiect de lege iniţiat în comun de USR şi Ana Birchal, care prevedea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, măsură cerută de mai multe organisme europene de profil şi de asociaţii ale magistraţilor.
Prin acel vot, practic Lia Savonea s-a „demascat” încă o dată, arătând că se foloseşte de funcţia de şefă a CSM pentru a face jocurile clanurilor politice penale, al căror scop crucial rămâne acelaşi chiar şi după condamnarea lui Liviu Dragnea: sabotarea justiţiei independente din interior, pentru slăbirea luptei anticorupţie, prin protejarea unor monştri anti-justiţie precum Secţia Specială.
De amintit că secţia protejată de Lia Savonea a făcut din Laura Codruţa Kovesi „prim client” pe lista dosarelor fabricate magistraţilor oneşti. Kovesi a fost anchetată abuziv de SS-Gestapo la îndemnul lui Sebastian Ghiţă, unul dintre marii „penali” ai României, refugiat în Serbia de justiţia din România.

Leave a reply