Ana Birchall, devastată. I-au ucis câinele drag! ”Otrava a fost atât de puternică încât, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic”

5
5321

Deși a ieșit dintr-o poziție de vizibilitate maximă cum este funcția de ministru al Justiției, Ana Birchall a rămas foarte activă în spațiul public. Atenția ei s-a concentrat în ultima vreme pe finalizarea proiectelor din justiție în care a fost implicată total, cum este și votarea Legii privind confiscarea extinsă a averilor dobândite prin fapte de corupție.

Dar zilele trecute, ea a postat pe pagina sa de socializare un text cutremurător. E vorba despre moartea prematură a câinelui Tommy, care avea doar 7 ani. Dar ce a produs cu adevărat un șoc în rândul fanilor săi a fost anunțul că Tommy a fost otrăvit!

”Primele si ultimele mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o sa am cum sa va mai informez cu ce nebunii face, pentru ca o minte criminala si bolnava l-a otravit ieri si aseara a murit in bratele lui Martyn! Otrava a fost atat de puternica incat, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune in cuvinte ce simt acum si ce as face daca as sti cine a comis crima asta! Andrutu este devastat!😭😭😥😥😥😥😥😭😭😭, a scris Birchall pe pagina ei de socializare.

Postarea a avut un impact foarte mare: aproape 10.000 de like-uri, peste 1.800 de comentarii și 1.000 de distribuiri.

Mii de mesaje de compătimire

Tommmy se făcuse mare; avea 7 ani…

Unii dintre fanii săi au comentat cu obidă:

Imi pare rau pentru acest suflet si pentru voi, pentru ca imi dau seama prin ce treceti. Eu am 7 cani. Dar, nemernicul care a omorat trebuie prins si pedepsit. Desi, nu aveti dispozitia sufleteasca necesara ceva trebuie facut. Pot fi prelevate probe din organismul cainelui la Facultatea de Medicina Veterinara. Exista laborator acolo. Este primul pas pentru reconstiturea situatiei. Macar sa stiti ce otrava a fost folosita. Dupa care, plangere penala.
O sa primeasca aceiasi pedeapsa…..nenorocitul
Știu ce înseamnă să-ți pierzi prietenul patruped drag
Tipic românului și românesc. Nu este „de rîs”, de comedie, amuzament general și aprobare deci fapta sceleratului care ucide un cățel aruncîndu-l pe fereastră din tren? Bubico?
Of, ce bestii ordinare! Ce rău le-o fi făcut minunăția asta de cățel??
Sunteți intr-o poziție care va permite sa militati pentru înăsprirea pedepselor si pentru ca activitatea politiei animalelor sa fie una reala , nu doar o sursa de sifonat bani de la buget . Multe si sincere păreri de rău pentru cățeluș si stăpâni!
Mergeti la politie, faceti tot ce puteti sa-l gasiti pe criminal! Trebuie sa plateasca!
Doamneeeee, ce minte bolnavă a putut face asta???
Ce dragalasenie de catel!!!😢

Cu cine a intrat în conflict și ce interese a zdrobit Ana Birchall ca ministru al Justiției

Lia Savonea

Ana Birchall i-a stricat lui Radu Mazăre distracțiile din Pacific

Câinele familiei era singur în curtea casei din localitatea Dorna și a fost găsit nemișcat. Medicul a confirmat otrăvirea, care a părut un act premeditat special pentru a transmite un mesaj, așa cum procedează cartelurile mafiote.

Martorii nu au putut spune mai multe, nevăzând pe nimeni în zonă, semn că autorul crimei a lucrat ”profesionist”.
Ce e clar este că Ana Birchall a reușit să vadă trecută în Parlament Legea privind confiscarea extinsă a averilor celor condamnați pentru corupție, dar ea poate fi pe lista neagră a multor personaje, de la Radu Mazăre (pe care l-a adus din Madagascar, când era ministrul Justiției) la Puiu Popoviciu, condamnat definitiv în România și refugiat în Marea Britanie.

Adina Florea

Mai mult, Birchall a dus un război pe viață și pe moarte cu tabăra pro-penali de la vârful Justiției, în frunte cu Lia Savonea, fosta șefă a CSM, care a ținut cu dinții de Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SSIIJ), zisă și ”SS-Gestapo”, pe care toată Europa și magistrații onești din România (imensa majoritate) o cer desființată dat fiind rolul ei de unealtă a mafiei anti-justiție.

Soțul Liei Savonea a făcut afaceri cu Cătălin Voicu, fost PSD-ist condamnat pentru corupție, considerat capul mafiei din Justiție.
Savonea s-a luptat cu Ana Birchal pentru a o impune pe Adina Florea ca șefă a SSIIJ.

G4Media.ro a scris că activitatea SSIIJ în această perioadă poate fi rezumată în câteva direcții de acțiune:

  • SIIJ nu a prins nici măcar un judecător sau procuror corupt, ca și când corupția ar fi dispărut din magistratură.

Doi ani în care nu a fost depistată – necum anchetată și judecată – nicio infracțiune de corupție comisă de magistrați. Pe vremea când de corupția din Justiție se ocupa DNA, parcă tot mai apăreau, la câteva luni, cazuri de procurori sau de judecători mânjiți. Acum, de doi ani, absolut nimic.

Se poate spune că doar prin simpla înființare a SS/SIIJ, a fost eradicată complet corupția din sistemul judiciar românesc. Nu este acesta un lucru minunat?”, a comentat ironic jurnalistul Liviu Avram pe Facebook.

  • În schimb, SIIJ și-a îndreptat atenția împotriva presupuselor abuzuri ale procurorilor DNA, ”perla coroanei” dosarelor Secției speciale privind presupuse abuzuri fiind fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, căreia procuroarea SIIJ Adina Florea i-a deschis 2 dosare.

VEZI ŞI:

ULTIMA ORĂ Deputații au votat cu o majoritate covârșitoare pentru ridicarea imunității lui Nicolae Bănicioiu, fost ministru în Guvernul Ponta, acuzat de luare de mită și trafic de influență

Patriarhul Daniel mesaj pentru Orban!” În toamna anului 1989, autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte, de Sfântul Dimitrie cel nou”

„Duhneşte a corupţie şi reţele mafiote. La 25 de ani era schimbător de valută”. CV-ul lui Gabriel Mutu făcut de Valeriu Nicolae

5 comments

Leave a reply