vineri, septembrie 24

Ana Birchall atac la Alina Gorghiu: ‘Pentru o așa mizerie, în orice stat democratic, nu ar mai fi fost membru al Parlamentului’

0
99

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a lansat un atac extrem de dur la adresa senatoarei PNL Alina Gorghiu și atrage atenția că nu ar mai fi trebuit să fie membru al Parlamentului României  sau să dea lecții de drept în public.

Pentru tupeul si ipocrizia cu care Alina Gorghiu indrazneste sa dea lectii de drept, rog cititi ( recititi) si DATI SHARE la textul scris in 2020 cand impreuna am demascat mizeria pe care o pregatea doamna Gorghiu in justitie ( asa cum nici Forin Iordache nu visase).


Practic dna Gorghiu propunea ca TOTI infractorii condamnaţi la pedepse de până la 7 ani de închisoare ( deci inclusiv pentru fapte de coruptie) să poată să-şi ispăşească pedeapsa la domiciliu! Un superb cadou, nu?

Reamintesc ca proiectul de lege al doamnei Gorghiu, introdus in perioada Craciunului, trecuse deja de Senat (pentru ca d-na Gorghiu ceruse adoptarea in procedura de urgenta, oare de ce!??)! Acest proiect toxic a cazut la vot in Camera Deputatilor NUMAI in urma mobilizarii romanilor cinstiti si de buna credinta care au popularizat tabelul realizat de mine in care aratam exact caror infractiuni li se aplica legea Gorghiu!

Pentru o asa mizerie, in orice stat democratic, dna Gorghiu nu ar mai fi fost membru al Parlamentului… dar na, la noi nu numai ca este in continuare senator dar este si vicepresedintele Senatului si inteleg ca are in continuare ambitii de prea marire!”, a scris Ana Birchall pe contul său personal, de Facebook

 

Leave a reply