sâmbătă, august 13

Ambasadorul Israelului, pe șantierul stației de metrou Tudor Arghezi

0
516

Ambasadorul Israelului la București, David Saranga, a vizitat marți șantierul stației de metrou Tudor Arghezi din Sectorul 4.

”E.S. David Saranga a vizitat alături de dl Primar Daniel Băluță șantierul stației de metrou T. Arghezi & a Spitalului de Stomatologie. E.S. a apreciat investițiile realizate & discuțiile au vizat găsirea unor moduri de utilizare a tehnologiilor israeliene în aceste proiecte #SmartCity”, se arată într-o postare de pe contul de Twitter al Ambasadei Israelului la București.

„Am ales să aprofundăm situația din Sectorul 4, întrucât am observant că aici, domnul primar și primăria au investit în domenii importante, cum ar fi Smart-City, transport și sănătate, domenii în care Israel deține atât expertiză, cât și tehnologie nouă, deci poate aduce valoare adăugată acestor proiecte de investiții. Acest lucru a fost vizibil și în urmă cu două luni, când o parte din delegația alături de care președintele Israelului a vizitat România a ales să vină în Sectorul 4 dintre toate comunitățile care derulează activități speficice domenului Smart-City. Vă asigur că aveți în Israel un partener și că împreună, putem construi un viitor comun, o colabare de lungă durată”, a declarat Excelența Sa, David Saranga, ambasadorul Statului Israel în România, citat într-un comunicat dat publicității de Primăria Sectorului 4.

Leave a reply