sâmbătă, decembrie 2

Altă nebunie: buletine de vot ștampilate pro-PSD și ALDE, la sectorul 1!

2
4428

Incredibil ce au pus la cale specialiștii în furat voturi! Tocmai ce a explodat pe piață o nouă știre despre scandalul de fraudă electorală la sectorul 1: într-un sac cu rechizite, la Biroul Electoral Sector 1, nesigilat, au fost găsite buletine de vot gata ștampilate pentru PSD și ALDE!

Informația a fost confirmată de însuși primarul Dan Tudorache, primarul din ultimii 4 ani la sectorul 1, din partea PSD.

”Da, este adevărat, este Poliția acolo. Erau voturi ștampilate pentru PSD și ALDE la Biroul Electoral de la sectorul 1. Era un sac cu rechizite, unde se aflau acele buletine. Nu știu cine le-a pus acolo. Investighează Poliția”, a spus Tudorache, la Realitatea Plus.

PSD a dus o întreagă campanie de linșaj mediatic la adresa lui Clotilde Armand, cea care a câștigat alegerile în fața lui Dan Tudorache.

Împreună cu Antena 3 și RTV, candidata susținută de USRPLUS și PNL, PSD a lansat o campanie mediatică în care a acuzat tabăra lui Clotilde de furt electoral.

Sursa au fost niște imagini livrate probabil de oamenii lui Tudorache televiziunilor de casă ale PSD.

Acestea au considerat suficiente imaginile pentru a acuza tabăra PNL-USRPLUS de fraudă la vot, deși filmul difuzat masiv la A3 nu demonstra nimic grav.

Nu întâmplător, Biroul Electoral de Sector și Biroul Electoral Central nu au picat în plasa manipulării puse la cale de PSD și au respins cererea de anulare a alegerilor.

Prin urmare, Clotilde Armand este oficial câștigătoarea alegerilor.

Totuși, echipa lui Tudorache e posibil să nu se fi împăcat cu pierderea alegerilor, mai ales că pot ieși la suprafața afaceri murdare de tipul Firea încheiate în cel mai bogat sector al Capitalei.

De aceea, nu este exclus ca această nouă dezvăluire să fie tot de ”dezvăluire” de tipul celei cu imaginile de la Antena 3, în care persoane  intrate legal în camera cu sacii de voturi au fost prezentate la TV drept infractori.

Nu este exclus ca înșiși oamenii PSD să fi plasat acele buletine ștampilate pro-PSD și ALDE, ca să demonstreze că oamenii lui Clotilde Armand au furat voturile lui Dan Tudorache.

De altfel, declarația lui Dan Tudorache la România TV exact asta demonstrează:

”M-a sunat reprezentantul PSD, mi-a comunicat ca a sunat la 112 si se asteapta politia. Ma lasa fara cuvinte tot ce se intampla acolo. Nu a pus nimeni mana pe ele, ca sa nu se spuna ca au fost puse acolo. Sper sa fie si camere de filmat acolo. Banuiesc ca vom vedea imagini cu politia ridicand aceste voturi. Conform procesului verbal sunt la 1003 sau 1004, dar daca s-a gasit un sac, va dati seama ca e vorba de sute de saci. De-aia nu vor sa renumere, pentru ca e jaf ce e acolo, jaf la drumul mare!”, a declarat Tudorache, la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

Ce se înțelege din frazele de mai sus? Că omul PSD a găsit voturile, adică exact partidul care avea nevoie să întrețină scandalul de fraudă.

”Daca s-a gasit un sac, va dati seama ca e vorba de sute de saci. De-aia nu vor sa renumere, pentru ca e jaf ce e acolo, jaf la drumul mare!”, spune Tudorache, demonstrând clar că ”dezvăluirea” începe să semene tot mai mult cu cea care nu demonstra nimic, cu oameni filmați când intrau în camera cu sacii de voturi, absolut legal, urmare a deciziei șefului BES 1, care ceruse renumărarea unor voturi pentru că nu se potrivea ”cheia” din procesul verbal.

2 comments

  1. Rosala Virgil 7 octombrie, 2020 at 19:23 Răspunde

    Si daca buletinele gasite in sacul cu rechizite erau doar in ‘ tranzit ‘ , iar din cauza scandalului iscat tot de ei acolo , n-au mai ajuns unde trebuia ???. Premeditarea era bine pusa la punct de ‘ strategii ‘ PSD cu multa si vasta experienta in acest domeniu , locatiile respective erau ale lor . USRisti erau ‘ novici ‘ , au jucat cinstit ,bazandu-se doar pe votul alegatorilor . Ma bucura faptul ca totusi au fost vigilenti , ca-ci de la PSDisti te puteai astepta la orice magarie , si dupa cum se vede.., cainele greu se lasa alungat de la macelarie !

  2. goldan gheorghe 8 octombrie, 2020 at 10:16 Răspunde

    Nu inteleg de ce n-a fost oprita ultima magarie a lui Tudorache, cea cu taierile a sutelor de copaci, pentru autostrada suspendata a lui … Oprescu? Politia doarme bine-merci, ministrul mediului si angajatii de la minister la fel, salariile le vin la timp si unora si altora. Si ce salarii?

Leave a reply