Gorghiu, după aducerea în țară a lui Genică Boenică: „Un gest de normalitate”

0
152

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a scris un mesaj la scurt timp după aducerea în țară a interlopului Romeo Ursu, cunoscut drept Genică Boenică, transmițând că „este un gest de normalitate într-un stat de drept” și „nimeni nu este mai presus de lege”, totodată mulțumind tuturor autorităților implicate.

„Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineață, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani și 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat.
Romeo Ursu a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de organele de poliție și va fi transportat la penitenciarul Rahova.
Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale.
Mulțumesc tuturor autorităților care au contribuit la aducerea în țară a condamnatului Romeo Ursu”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Leave a reply