duminică, septembrie 25

Alina Gorghiu anunță reducerea CAS cu 5%, ”ceea ce le va aduce românilor lei în plus la salariu”

0
463

Liberalii continuă să ”preseze” în interiorul coaliției cu PSD pentru adoptarea de măsuri care să scadă taxarea populației.

În ultima vreme, președintele PNL și al Senatului României, Florin Cîțu, a fost foarte vocal în public, uneori până la limita tensiunii maxime cu PSD, pentru adoptarea de măsuri de relaxare fiscală, drept soluție de tip liberal pentru a contracara efectele crizei provocate de pandemie și, mai nou, de războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

Ieri, Alina Gorghiu, vicepreședinte al Senatului României, a preluat ștafeta acestui tip de mesaj și a anunțat deja prima acțiune concretă pentru punerea în practică a viziunii liberale din economie, repetate aproape obsesiv de Florin Cîțu.

”PNL a depus amendamente la proiectul de lege 35/2022, care prevede micșorarea contribuției pentru CAS cu 5%, de la 25% la 20%, ceea ce le va aduce românilor lei în plus la salariu.
Ne propunem să creștem veniturile nete ale tuturor angajaților, eliminând taxarea excesivă a contractelor de muncă”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.
TagsNews

Leave a reply