sâmbătă, noiembrie 26

ALEGERI. Turcescu, atac la Cioloș și Vlad Voiculescu: ”sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi”

5
870

Campania electorală începe să își intre rapid în rol, iar asta se vede în creșterea tensiunii politice dintre tabere, ceva ce înainte nu era atât de vizibil. Dacă în raport cu PSD toate partidele din Opoziția parlamentară joacă dur, situația e diferită în tabăra anti-PSD.

PNL, USRPLUS și PMP se bat împreună pe un electorat care, potrivit sondajelor, poate ajunge la un total de 50%. De aceea, e rost de câștigat procente. Între PNL și USRPLUS, situația e mai delicată, deoarece ambele formațiuni sunt aliate în Capitală și în alte locuri din țară. Din acest motiv, atacurile nu sunt atât de dure sau sunt ”cu perdea” ori ”cu mantă”, cum se spune în limbaj popular.
Nu același lucru se poate spune despre PMP, care nu mai are nimic de pierdut după ce a fost exclus de PNL și USRPLUS din alianța comună împotriva clanului Firea&PSD, în București.
Din acest motiv, PMP a început să ridice treptat tonul acuzațiilor la adresa celor doi potențiali parteneri din tabăra anti-PSD.
Primul atac la scenă deschisă a fost declanșat la finele săptămânii de Eugen Tomac, liderul PMP, care a acuzat PNL și USRPLUS că ba se ceartă, ba se înțeleg în unele județe din țară.
Într-un judeţ PNL-ul şi USR-ul se înjură de nu există, în alt judeţ se pupă de zici că sunt fraţi. Nu poţi păcăli la nesfârşit electoratul în formatul acesta”, a spus Tomac.
Azi, a venit rândul lui Robert Turcescu, vicepreședinte PMP, să lovească pe direcția USRPLUS.
Într-o postare pe pagina sa de socializare, Turcescu i-a atacat pe Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, pe care i-a numit ”Tovarășul și Tovarășa”.
”Daca la ziua lui Voiculescu s-au adus asemenea ode in online, nici nu vreau sa ma gindesc ce va fi la urmatoarea aniversare a lui Ciolos! Sigur vor face o piramida din legume si fructe, cum ii placea lui cind studia la liceul agricol, apoi il vor declara cel mai bun europarlamentar pe care la văzut UE de cind e ea UE, iar la final vor cinta sa-i traiasca franțuzoaica. Sau va cinta ea insasi, inca nu se stie.
Astia de la PLUS sint utecisti prin definiție, mai ales de cind ii antreneaza tovarasa M. Miroiu pentru a fi pregătiți sa o tina pe linia corectitudinii politice cu orice preț.
Voiculescu si Ciolos, tineti minte cuplul asta, ca sint Tovarășul si Tovarășa vremurilor noi! Sa ne traiasca!”, a scris Turcescu pe Facebook.

Liderii USRPLUS au lansat în weekend planul pentru candidații din alegerile locale

Conducerea USRPLUS a lansat în weekend planul tinerei formațiuni politice pentru alegerile locale din 27 septembrie.
La eveniment, au fost prezenți Dacian Cioloș, liderul PLUS, Dan Barna, liderul USR, Vlad Voiculescu, candidatul PNL&USRPLUS la postul de viceprima al Capitalei și Claudiu Năsui, liderul USR București.

Dacian Cioloș, copreședinte USRPLUS, a făcut o promisiune românilor: candidații alianței se vor bate pentru o ”Românie fără hoție”.

”România are nevoie de o nouă guvernare, actuala clasă politică și-a dovedit ineficiența în 30 de ani, ajunge! România are nevoie de coerență nu în interesul cumetriilor de partid, ci în interesul oamenilor. În 27 septembrie, USRPLUS va face o breșă în administrația românească. Țara are nevoie urgentă de o schimbare. Avem nevoie de o Românie fără hoție, fără corupție, ne vom bate pentru ea”, a spus Dacian Cioloș.

VEZI ȘI:

VIDEO. Cioloș și Barna anunță planul USRPLUS pentru o Românie fără hoție. ”Țara are nevoie urgentă de schimbare”

ALEGERI. ”Într-un județ, PNL și USRPLUS se ceartă, în altul se pupă. Nu poți păcăli electoratul”

5 comments

Leave a reply