sâmbătă, ianuarie 22

ALEGERI. Robert Turcescu revine pe ”sticlă”! PMP TV, noua provocare pentru fostul jurnalist

1
1823

Președintele Klaus Iohannis abia ce a declarat în această seară, de la Palatul Cotroceni, că pandemia nu va bloca alegerile din 6 decembrie, așa cum dorește PSD, dar că această campanie electorală pentru noul for legislativ trebuie să țină cont de măsurile de prevenție anticoronavirus.

”Se poate face campanie electorală online”, a spus Iohannis.


Cu puține ore mai devreme, rețelele de socializare erau ”bombardate” cu un astfel de proiect de bătălie politică influențată major de noile condiții restrictive.

Eugen Tomac, liderul PMP, a trimis redacțiilor LUMEALIBERA.ro și ZIARIȘTII.com un link spre ceva ce părea o știre uzuală.

Nu era așa. Chiar era o știre altfel de campanie electorală, prin aceea că anunța un proiect ce ”lua fața” declarațiilor președintelui pe tema noului tip de campanie electorală: înființarea unei televiziuni online care să promoveze Partidul Mișcarea Populară (PMP) într-un mod total diferit de acțiunile clasice de campanie.

PMP TV este numele primei televiziuni de acest fel înființate în pandemie, iar al doilea detaliu interesant este moderatorul ei: Robert Turcescu, jurnalist cu state vechi, fost moderator ani la rând în prime-time, la Realitatea TV sau B1 tv, ori realizator al emisiunii radio de mare audiență ”România în Direct”, de la Europa FM.

Turcescu este un ”asset” pentru PMP din acest punct de vedere: are o vastă experiență în domeniul jurnalistic, pe care o poate folosi acum strict electoral.

Prima invitată a lui Turcescu a fost colega sa de partid, Ioana Constantin, care s-a arătat ea însăși surprinsă de acest nou proiect media-politic.

”Bună, Robert, mă bucur să fim în formula asta, cine-ar fi crezut? Cred că și colegii noștri se miră un pic…”, a dezvăluit secretarul general al formațiunii conduse de Eugen Tomac și fondate de Traian Băsescu, fostul președinte al României.

După Ioana Constantin, în direct cu Turcescu a intrat Mihai Neamțu, candidat în Arad, iar ulterior a venit în studiou și Eugen Tomac, liderul PMP.

”Mișcăm România” este sloganul sub care PMP TV va organiza dezbateri interne, care se vor adresa nu doar membrilor PMP, ci și publicului nealiniat politic, dar interesat să se informeze despre proiectele acestui partid, fără a mai fi nevoie de contactul direct cu candidații.

https://www.facebook.com/miscareapopulara.tv/

VEZI ŞI:

Cum vrea Nicușor Dan să refacă relația PNL-USRPLUS-PMP în București

ALEGERI. Turcescu, atac la Cioloș și Vlad Voiculescu: ”sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi”

INTERVIU. Eugen Tomac: ”USR a greșit flagrant. Nu Orban l-a propus pe Dircă adjunctul lui Florin Iordache”

 

1 comment

Leave a reply