sâmbătă, iunie 15

ALEGERI. Pregătiți elicopterul! Ceaușeasca din Voluntari, pregătită să-și ia zborul din Capitală. DEFINITIV

0
1093

Gabriela Firea scoate la bătaie tot arsenalul murdar al PSD și al televiziunilor sale de casă pentru a-l bloca pe Nicușor Dan să ajungă primar al Capitalei.

Are toate motivele: dacă Nicușor Dan va avea acces la documentele semnate de Firea ca primar, mai ales afacerea cu autobuzele turcești, Firea are șanse mari de a da cu subsemnatul la DNA.

Deocamdată, ea se folosește de tribunele Antenei 3 și RTV pentru a plasa mesaje fake news de tipul ”PNL și USRPLUS pregătesc fraudarea alegerilor”!

”Am primit informaţii că, la câteva dintre şedinţe, li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdăreşti buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat”, a mai spus Firea la Antena 3.

Nicușor Dan a replicat printr-o postare pe Facebook, respingând categoric acuzațiile și comparând-o pe Gabriela Firea cu soția fostului dictator comunist Nicolae Ceaușescu.

”Cu elicopterul pregătit și Primăria închisă de azi până duminică, Elena Ceaușescu lansează ultimele fake-news-uri pentru București. Chiar în aceste momente, în disperarea de final de campanie, într-o emisiune de televiziune, cabinetul numărul doi în PSD, Gabriela Firea, revarsă râuri de minciuni, invenții absurde și elucubrații, într-un spectacol al fabulației absolute. La tot acest spectacol de fake-news contribuie din plin și televiziunea de casă a tovarășei, Antena 3, care reia pasaje dintr-o dezbatere electorală din 2016, fără a specifica pe ecran anul în care se desfășura”, a scris candidatul comun al PNL, USR și PLUS pe Facebook.

Leave a reply