sâmbătă, iulie 13

ALEGERI. Ponta nu se face bine: ”Am fost bun ca prim-ministru, lumea ne apreciază”!

0
995

Liderul Pro România continuă pe linia manipulărilor care i-au consacrat imaginea de om neserios în politică și i-au adus porecla de ”Mickey Mouse”.

După ce zilele trecute ne-a anunțat că nu are COVID, dar că măsurile de izolare au fost puse la cale de ”dușmani” de la alte partide (a se citi PNL), Victor Ponta aruncă pe piață o nouă ”șopârlă”: că partidul său care abia a trecut pragul electoral la europarlamentare va da lovitura… în Ardeal!

Mai mult, Ponta crede că românii ”apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reuşit să facem şi ce n-am reuşit să facem şi că echipa Pro România va creşte şi în Cluj şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara”.

„În sfârşit am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simţit confortabil, o echipă mai nouă şi mai relaxată, cu câţiva dintre cei cu care am lucrat mulţi ani şi oameni. Vreau să-l susţin nu doar pe Remus Lăpuşan la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pe Dan Codrean pentru candidatura la municipiu, pe toţi colegii care merg, acum sunt lângă noi în această bătălie. O bătălie pe care Pro România o dă pentru prima dată, dar o bătălie în care eu cred că în Cluj, unde s-au făcut multe lucruri bune, întotdeauna e nevoie de mai mult, şi întotdeauna e nevoie de cineva care să reprezinte şi alte categorii de nevoi, alte categorii de electorat. Am mare încredere că pe zona de centru-stânga nu prea mai e nimeni şi atunci e nevoie de Pro România şi sunt convins că multă lume apreciază măsurile economice pe care le-am luat ca prim-ministru, destulă lume apreciază ceea ce am reuşit să facem şi ce n-am reuşit să facem şi că echipa Pro România va creşte şi în Cluj şi în Ardeal, aşa cum creşte în toată ţara”, a spus Victor Ponta la Cluj.

El a efectuat o vizită electorală în cadrul căreia s-a întâlnit cu conducerea organizaţiei judeţene a Pro România şi cu candidaţii din judeţ.

Preşedintele Pro România Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că formaţiunea sa are 56 de candidaţi la funcţia de primar în judeţ şi în 21 de comune are liste pentru consiliile locale.

Cu astfel de declarații, Victor Ponta se cufundă și mai mult în ridicol, exact ca zilele trecute când a spus că măsurile anti-COVID au fost puse la cale de adversarii săi ca să nu-l lase să meargă în teritoriu.

Mai mult, spune că a fost bun ca premier, dar nu lămurește acuzația de spart secrete de stat, adusă de Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră.

Aceasta a dezvăluit la Realitatea Plus că Ponta i-a cerut să ”sifoneze” un document strict secret către site-ul luju.ro, apărătorul clanurilor penale din justiție, cu scopul de a-l denigra pe procurorul care ancheta afacerea ”Turceni-Rovinari”, în care Ponta a fost acuzat de șpagă, fals și alte infracțiuni grave.

Leave a reply