ALEGERI. Ludovic Orban: împreună cu USRPLUS, ștergem culoarea roșie de pe harta Ardealului!

0
891

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică seara, în cadrul unei acţiuni electorale organizate în centrul istoric al municipiului Bistriţa, că, după alegerile locale din 27 septembrie, „culoarea roşie va dispărea din Transilvania” şi i-a îndemnat şi pe bistriţeni să voteze candidaţii liberali.

„După aceste alegeri locale, culoarea roşie va dispărea din Transilvania şi să nu cumva să se întâmple să rămână Bistriţa cu culoarea roşie, că atunci o să zică lumea că nu mai e Bistriţa în Ardeal. Ca atare, am încredere în voi, am încredere că vom da un nou început Bistriţei şi şansa unei dezvoltări autentice, care să se simtă într-o îmbunătăţire a vieţii fiecăruia dintre dumneavoastră”, a spus Orban.

Ludovic Orban a afirmat că garantează pentru candidaţii PNL pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc (liderul PNL Bistriţa-Năsăud), respectiv Stelian Dolha.

„Îi cunosc şi pe Nelu Turc, candidatul nostru la Primăria municipiului Bistriţa, şi pe Stelian Dolha, candidatul nostru la preşedinţia Consiliului Judeţean. Bag mâna în foc pentru profesionalismul lor, pentru cinstea lor, pentru angajamentul pe care îl au faţă de oamenii care le încredinţează votul. Bag mâna în foc pentru puterea lor de muncă şi mai ales pentru capacitatea de a duce la bun sfârşit proiectele pe care le încep. Şi încă un lucru mai garantez: că vor avea în Guvernul României un partener autentic, că uşa Guvernului va fi deschisă”, a declarat Orban, potrivit Agerpres.

Trei ardeleni: Ludovic Orban, Klaus Iohannis și Robert Sighiartău, cel din urmă bistrițean get-beget

Liderul PNL a făcut referire şi la faptul că PSD candidează la alegerile locale, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, într-o alianţă cu ALDE, Pro România şi UDMR, sub culori şi însemne electorale noi, spunând că social-democraţii se comportă ca „un cameleon”.

„Mă bucur că suntem împreună (cu USR-PLUS n.r.) în acest efort de a bate un cameleon, care e în stare să ia orice culoare şi orice formă pentru a-i mai păcăli pe oameni încă o dată. Le spun alegătorilor PSD: dacă veţi vedea trei trandafiri pe buletinul de vot şi veţi vedea PSD pe buletinul de vot, puteţi să votaţi cu ei. Numai că s-au ascuns, nu mai sunt, PSD a dispărut. Din cauza asta, neavând cu cine vota, puteţi să staţi acasă, dar mai bine votaţi cu PNL, că vă va fi mult mai bine cu noi”, a mai declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL a promis sprijinul Guvernului pe care îl conduce pentru câteva dintre proiectele importante pentru Bistriţa şi judeţul Bistriţa-Năsăud: centura ocolitoare a municipiului şi extinderea reţelele de apă-canal şi de alimentare cu gaze naturale.

La acţiunea electorală de la Bistriţa au mai participat, pe lângă cei doi candidaţi, Ioan Turc şi Stelian Dolha, secretarul general al PNL, deputatul de Bistriţa-Năsăud, Robert Sighiartău, secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Diana Morar, precum şi candidaţii partidului la funcţiile de consilieri municipali şi judeţeni.

VEZI ŞI:

Sondaj IMAS: PNL și USRPLUS, în creștere, PSD moare lent, ALDE e mort deja

Un PSD-ist atacă PSD-ul coronavirusului: “Nu faci politică pe sănătatea oamenilor”

Ponta, șef la partidul Anti-România. Susține planul PSD pe axa ”haos-instabilitate-infectare”

Leave a reply