ALEGERI. Ciolacu, de ”Cascadorii Râsului”. Liderul PSD se crede șef la USRPLUS

0
1100

Noul președinte al PSD nu iese din zodia Vioricăi Dăncilă. Cu diferența că Marcel Ciolacu are la activ mai puține gafe, dar pe zi ce trece devine campionul ieșirilor ridicole în spațiul public.

Ultima dintre ele pare desprinsă dintr-o scenă de ”Cascadorii râsului”. Atunci când un partid care a devenit expert în hoția din România vorbește despre ”jaf” nu poți decât să zâmbești sau să râzi în hohote.

Creatorul rețelelor locale de baroni și corupție este nimeni altul decât PSD, dar asta nu îi împiedică pe liderii săi să facă pe niznaiul și să vorbească de parcă ar fi fecioare politice.

„PSD îi va da o lecţie lui Orban pe care s-o ţină minte în aceste alegeri! Toţi candidaţii PSD sunt pregătiţi şi determinaţi să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă aşteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condiţiilor speciale în care se desfăşoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populaţia să vină în siguranţă la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forţa PSD!”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook, foarte convins că vor fi unii care-l vor și crede.

În opinia şefului PSD, Guvernul PNL a dat-o deja în bară cu deschiderea şcolilor.

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea, doi iubitori de adevăr și dreptate pentru baronii PSD

„Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor!”, a afirmat Ciolacu.

Mesajele liderului PSD sunt ale unui om disperat. Lipsit de credibilitate câtă vreme menține în PSD armate de baroni, Marcel Ciolacu aruncă în public nada pentru proști, în speranța că unii vor mușca momeala. Vorbește de parcă nu ar fi la PSD, ci de exemplu la USRPLUS, formațiune care are toate motivele să vorbească de jaf deoarece nu a fost la putere!

În ritmul ăsta de ridicol, în curând ne-am putea trezi cu Marcel Ciolacu susținând-o pe Kovesi împotriva propriul partid sau cu Liviu Dragnea declarând din pușcărie că justiția este pasiunea lui cea mare.

Iar cireașa pe tortul comediei ar putea s-o pună Viorica Dăncilă, care se va declara fană înrăită a limbii române și a geografiei, recunoscând că Pristina și Podgorica sunt totuna atâta vreme cât Zimnicea va face parte, pentru ea, din același Maramureș având capitala la Timișoara.

VEZI ŞI:

ALEGERI. Turcescu, atac la Cioloș și Vlad Voiculescu: ”sunt Tovarășul și Tovarășa vremurilor noi”

Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

Leave a reply