sâmbătă, iunie 15

ALEGERI. Băsescu turează motoarele: ”Nu mă opresc. E ca şi cum i-ai spune unui avion: opreşte puţin!”

1
919

Fostul preşedinte Traian Băsescu, candidat din partea PMP la Primăria Capitalei, a declarat luni că „niciodată” nu se va opri dintr-o cursă electorală, pentru că „e ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: ‘Opreşte puţin!’ Eu sunt avionul”.

„Această întrebare mă şi distrează (dacă intenţionează să se retragă din cursa electorală – n.r.). Nu doamnă, nu sunt geambaş de voturi, nu am de dat voturi, nu am de cumpărat voturi. Nu vând, nu cumpăr, iau. Câte voturi pot, iau. Niciodată nu mă voi opri dintr-o cursă electorală. E ca şi cum i-ai spune unui avion la 11.000 de metri: ‘opreşte puţin!’ Eu sunt avionul”, a precizat Băsescu la o conferinţă de presă.

Cât priveşte o alianţă cu PNL pentru alegerile parlamentare, Traian Băsescu a spus că exclude această posibilitate.

„Exclud doamnă, pe ăştia nu-i mai crede nimeni. Până cu şapte zile înainte de depunerea listelor am spus că facem alianţă. Cu şapte zile înainte a trebuit să ne întâlnim cu toţii. Hai să vedem care candidează, hai să vedem cum dăm nişte candidaţi mai buni, hai să vedem cum facem să nu ne facem de râs. Ne-au luat nepregătiţi. Noi eram pregătiţi să mergem cu listă comună la Primăria Capitalei, cu un candidat unic, dar parcă e mai bine, candidatul ăla, Nicuşor Dan, mai bine să îl susţină ei, nu noi”, a afirmat Băsescu.

1 comment

Leave a reply