duminică, iulie 21

ALEGERI. Barna și Orban, uniți în lupta pentru îndepărtarea PSD din Moldova. ”Votați, aveți cu cine!”

1
1078

Președintele USR Dan Barna și președintele PNL Ludovic Orban au participat, sâmbătă, la o conferință de presă la Bacău pentru susținerea candidaților comuni la alegerilor locale din 27 septembrie: Lucian Stanciu Viziteu, candidat la funcția de primar al Municipiului Bacău și Ionel Palăr, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Bacău.

Cei doi președinți USR și PNL au subliniat nevoia de a înlătura administrația coruptă de până acum și au evidențiat o serie de proiecte ratate în mod lamentabil de către PSD în ultimii patru ani.

De asemenea, atât Dan Barna și Lucian Stanciu Viziteu, cât și Ludovic Orban au punctat efectele colaborării viitoare dintre o administrație locală bine intenționată și profesionistă și un viitor guvern USRPLUS PNL, hotărât să promoveze măsurile necesare modernizării Bacăului și modernizării României în general, de la autostrada Moldovei până la spitalul Municipal, abandonate în mod inexplicabil.

Dincolo de toate proiectele concrete ratate de PSD, atât Dan Barna cât și Ludovic Orban au subliniat nevoia ca băcăuanii să realizeze că atât puterea de a face schimbarea, cât și responsabilitatea acestei schimbări este a cetățenilor.

”Dacă nu vom veni cu investiții masive în zona Moldovei, tinerii vor continua să plece afară. Dacă vorbim de o țară ca afară, trebuie să votăm ca afară. Trebuie să votăm proiecte, trebuie să votăm oameni competenți, oameni care au și energia și onestitatea și competenta să ducă mai departe administrativ acest municipiu și acest județ spre ceea ce înseamnă dezvoltare. Mergeți la vot, pentru că acum aveți cu cine!”, a declarat Dan Barna, în discursul ținut în fața băcăuanilor.

La alegerile locale din data de 27 septembrie, candidații comuni ai USRPLUS și PNL sunt cotați cu prima șansă atât la primăria Municipiului Bacău, cât și la Președinția Consiliului Județean iar alegătorii au șansa unei schimbări reale în bine și șansa unei administrații profesioniste, orientate către dezvoltare economică și socială, arată un comunicat de presă al USRPLUS.

1 comment

Leave a reply