Aici, Rusia TV! Cine e NAŞUL balamucului din Piaţa Victoriei? „Patrioţii” sparanghelului şi ai CIP-ului din fundul minţii

2
4440

La ce-am putut vedea azi în Piaţa Victoriei nu-ţi rămâne decât un singurul cuvânt drept concluzie: BALAMUC. Nimic din ce-a umplut strada nu puteai înţelege, în afară de un fir roşu care îi leagă pe cei implicaţi direct şi îndirect în aceste acţiuni destabilizatoare.  

Radu Moraru este singurul care a lipsit dintre cei care au jucat azi pentru Rusia, în meciul antioccidental din Piaţa Victoriei. Dar el a fost prezent indirect, nu în direct, graţie celor care i-au însuşit ideile propagate la televiziunea sa, care s-ar putea numi foarte bine acum Rusia TV, nu Naşul TV, având în vedere cine sunt unii dintre adepţii ei.

Iată ce a descoperit un utilizator de Facebook, care a publicat postarea din care am făcut captura alăturată:

„ESTE ORGANIZATORUL MITINGULUI DIN PIAȚA VICTORIEI —CODRUTA CERVA angajată la postul TV. SPUTNIK.Md. Omul ce elogia pe DRAGNEA și Plesoianu,care se știe că este rusofon.”

Textul de mai sus, deşi uşor confuz, se referă direct la una dintre fanele lui Liviu Pleşoianu, declarat susţinător al intereselor Moscovei la Bucureşti, care s-ar fi împăunat cu titlul de organizatoare a mitingului din Piaţa Victoriei.

Până să ne lămurim dacă autorul de mai sus are sau nu dreptate, am făcut o minimă verificare despre Codruţa Cerva şi am descoperit nu că lucrează la Sputnik, ci că este ridicată în slăvi de Sputnik pentru că a ieşit la un protest în 2019 pentru… „eliberarea deţinutului politic Liviu Dragnea”.

Iată un fragment din textul (captură cu Dragnea, alăturat) publicat de organul oficial al propagandei ruse în limba română:

„Cunoscuta activistă pentru drepturile românilor, Codruța Cerva a organizat în termen record un protest în fața penitenciarului Rahova, unde este încarcerat Liviu Dragnea. Tema protestului: libertate pentru Liviu Dragnea, deținut politic!”

Utilizatorul care dezvăluie prezenţa în Piaţa Victoriei a blondei lăudate de Sputnik pentru că cerea eliberarea lui Liviu Dragnea (deci, iată doar o legătură între fostul lider PSD şi Rusia!) mai spune un lucru interesant: că respectiva Codruţa Cerva e fană a altului PSD-ist feroce pe gustul Moscovei: Liviu Pleşoianu.

Care Pleşoianu e şi el „client” vechi al Sputnik, unde e ridicat în slăvi ori de câte ori vorbeşte ceva anti-Iohannis, anti-UE, anti-SUA sau anti-Occident.

Prezetăm alăturat doar o captură din mediatizarea lui în propaganda rusă.

Radu Moraru, luat în braţe de presa rusă

Care e legătura între aceste personaje lăudate de propaganda rusă, care cer eliberarea unui mare infractor, şi Radu Moraru? Este chiar Sputnik!

Organul media al Kremlinului l-a promovat intens pe patronul Naşul TV atunci când acesta a cerut nici mai mult nici mai puţin… încarcerarea ex-ambasadorului SUA la Bucureşti, Hans Klemm! (vezi captură după articol, alăturat).

Iată un fragment din articolul laudativ despre Moraru publicat de presa rusă:

„În România, pentru aceste fapte grave, nu pățești nimic! Dar în USA plătești cu ani grei de pușcărie! Pentru câte am îndurat, vă rog să nu vă supărați dacă îl vreau pe Hans Klemm în pușcărie! Măcar 3 ani!”.

 

De ce şi mai ales cum s-a demascat Naşul TV

Devine tot mai clar acum jocul făcut de Radu Moraru, fuga sa peste Ocean, unde s-a „refugiat” strategic la Montreal din motive numai de el ştiute şi campania din ultima vreme, sintetizată bine de un articol din ziaristii.com, din care redăm:

„Radu Moraru își continuă delirul din exilul auto-impus de la Montreal. Teoriile conspiraționiste propagate de el ating cotele demenței absolute. Unele sunt caraghioase, chiar amuzante, dar „Nașul” transmite și idei periculoase, decupate din manualul propagandei ruse. Emisiunea de vineri, 15 mai, e un nou episod al acestui film sinistru.

Moraru o calomniază grav pe Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, bolborosind abjecții incalificabile („amanta lui Coldea”, „se iubeau cu patos”, „stabileau «pe cine mai arestăm»”). Evident, n-a adus și nu va putea aduce nicio dovadă pentru aceste vorbe.

Dincolo de bazaconiile ridicole cu cipuri băgate-n fund și cu telecomanda 5G prin care vom fi controlați, Moraru ventilează trei idei periculoase:

 1. că marii corupți au fost arestați și condamnați pe nedrept, pentru că le „fabricau” Kovesi și Coldea dosare (exact teoria propagandei PSD, a Antenei 3 și a RTV);
 2. că nu avem autostrăzi din cauza Germaniei, nu a guvernărilor PSD (teoria lui Dragnea);
 3. că Germania și, în general, Europa vor să țină România în subdezvoltare (propaganda Rusiei).

Prin ceea ce face în ultimii doi-trei ani, cu accelerare în ultimele două luni (de când cu pandemia), Radu Moraru servește clar interesele Rusiei și pe cele ale PSD – ambele îndreptate împotriva României europene. Doar un orb sau un fanatic nu poate vedea lucruri atât de evidente.”

Acum se deconspiră toţi oamenii Moscovei

Tot în acel univers pestriţ din Piaţa Victoriei a fost şi George Simion (alăturat), care se demască pe zi ce trece în agent de influenţă al campaniilor antioccidentale, vezi îndemnul său la destabilizarea puterii actuale, prin acţiuni precum cea de azi, sau apariţia numelui său în tensiunile interetnice trecute, din Secuime.

Cireaşa de pe tortul anti-românesc a fost asigurată cu… sparanghel. O tânără altfel simpatică la chip a ridicat în semnul victoriei o legătură cu verdeaţă, tot pe gustul Rusiei.

„Iohanuu e de vină”, vorba lui Radu Moraru

E vorba de ideile lui Tăriceanu, personaj racolat de multă vreme de poftele comunismului rezidual, care s-a trezit să ceară anchetarea lui Iohannis pentru că românii au plecat la muncă în Germania!

Evident, nu şi-a cerut propria anchetare pentru că, vorba lui Cristian Diaconescu, a băgat conştient România în criză şi mai mare în 2008, când a mărit pensiile în plină criză mondială, deşi România rămăsese fără bani să poată achita pensiile dinainte de mărire. Scopul: îngroparea ţării, ghici pe placul cui?

Respectiva „patrioată” a sparanghelului anunţă de ce a ieşit în stradă: ca să protesteze că… Iohannis a distrus agricultura românească!

Vă daţi seama câtă inteligenţă cu acest mesaj? Pentru că Iohannis nu are nicio legătură cu agricultura. O dată că este preşedinte şi nu ministru ca Petre Daea, doi – că agricultura a fost pusă pe butuci exact de oamenii Moscovei, în anii 90, cu Ion Iliescu şi Petre Roman în frunte, prin distrugerea CAP-urilor, a industriei alimentare, a irigaţiilor etc., după care Adrian Năstase, Victor Ponta şi Liviu Dragnea au consolidat „opera” urmaşilor PCR.

 

2 comments

 1. Călin Cârmaciu 17 mai, 2020 at 08:53 Răspunde

  Am sesizat și eu de mai multă vreme că Radu Moraru a cam luat-o pe arătură. Păcat. Au fost emisiuni interesante la Nașul.

  • Costin Movila 30 mai, 2020 at 06:54 Răspunde

   R Moraru nu a luat-o deloc “pe aratura”. Pe aratura au luat-o cei de aici de la “lumeamanipulata.ro”!!!!!

Leave a reply