Afişe cu mitingul AUR, lipite pe geamurile sediului. „Așa arată civilizaţia în ochii celor fără argumente politice!”

0
239

Sediul PNL Sector 2, vandalizat. Mai multe afişe care anunţă mitingul organizat de AUR pe 2 octombrie au fost lipite pe ferestrele sediului PNL Sector 2. Partidul a depus plângere la poliție.

„Priviţi cum arată civilizaţia în ochii celor care nu au argumente politice! În dimineaţa zilei de 28.09.2022, sediul PNL Sector 2 a fost vandalizat”, potrivit unei postară de pe pagina de Facebook a PNL Sector 2.

Liberalii anunţă că au depus plângere la poliţie, iar vinovaţii vor fi găsiţi.

„Este absolut regretabil că asemenea acţiuni au loc într-o societate democratică, unde dreptul la opinie este neîngrădit, iar dialogul politic poate şi trebuie să aibă loc în termeni civilizaţi. Vandalizarea sediului este un act infracţional, dar, mai presus de toate, constituie un gest de laşitate politică! Cei care au comandat acest act sunt oameni care nu au înţeles nimic din jocul politic”, potrivit liberalilor.

Potrivit unei filmări, pe sediul PNL sector 2 au fost lipe afişe care anunţă mitingul organizat de AUR pe 2 octombrie.

Afișe care anunță un protest pe 2 octombrie, la ora 14.00, la Universitate, au apărut în ultimele zile în mai multe locuri din București. Afișele nu sunt asumate de niciun partid sau organizație, dar AUR a anunțat că va organiza un protest în același loc, la aceeași oră.

Leave a reply