sâmbătă, februarie 4

ADMINISTRAȚIE: Protocolul semnat de Clotilde Armand cu Romprest nu a fost votat de către consilierii liberali

2
633
Protocolul semnat în 27 august de către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și Romprest, compania de salubrizare cu care a fost în război deschis în ultimele luni, nu a fost votat de consilierii PNL în ședința de miercuri a Consiliului Local, iar proiectul nu a trecut de Consiliul Local.
Clotilde Armand spune că „iresponsabilitatea conducerii PNL Sector 1 trebuie să fie discutată în coaliție” și îi cere liderului PNL București „să dea explicații bucureștenilor pentru modul în care filiala sabotează partenerii de guvernare și cetățenii”.

„Consilierii PNL Sector 1 nu au votat în ședința Consiliului Local de astăzi protocolul dintre Primăria Sectorului 1 cu Compania Romprest, protocol prin care operatorul de salubritate a acceptat toate condițiile noastre pentru care ne-am luptat în ultimele 10 luni și s-a angajat să avem un sector curat fără întreruperi, fără frecvențe fictive și fără facturi supraevaluate. Acest protocol a fost agreat de părți în urma discuțiilor de la Prefectură.

Cu alte cuvinte, compania Romprest acceptă să reducem costurile de la 240 de milioane de lei la 125 milioane dar PNL Sector 1 nu. Iresponsabilitatea conducerii PNL Sector 1 trebuie să fie discutată în coaliție și îi solicit public președintelui PNL București să ofere explicații bucureștenilor pentru felul în care filiala PNL Sector 1 sabotează partenerii de guvernare și cetățenii.

Nu este prima dată. Reamintesc că am vrut să preluăm parcurile Herăstrău și Cișmigiu să le restaurăm și PNL Sector 1 s-a opus fără nici un motiv. Vrem să modernizăm Calea Griviței și bd. Ion Mihalache și PNL Sector 1 s-a opus. Ce vedem în schimb? Atacuri și linșaje demne de PSD și zero proiecte, zero inițiative și soluții. Piedici pentru investiții de prost gust și infantilism politic”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Proiectul a picat în Consiliul Local cu 11 voturi „pentru” și 14 abțineri, conform reprezentanților Primăriei Sectorului 1.
Ce înseamnă că noul protocol semnat de Clotilde Armand nu a trecut de votul CL Sector 1? Înseamnă că prestațiile nu vor fi reduse și rămâne în vigoare contractul de dinainte de starea de alertă din sector.

2 comments

Leave a reply