duminică, septembrie 19

Actorul John Travolta își pune la vânzare proprietatea din Maine

Care este prețul cerut de actor
0
467

John Travolta, în vârstă de 67 de ani, a scos recent la vânzare proprietatea situată în Islesboro pentru 5 milioane de dolari.

 

Vedeta de 67 de ani, din peliculele „Grease” și „Saturday Night Fever”, a pus recent în vânzare casa de pe Islesboro, o insulă de pe coasta Maine, pentru 5 milioane de dolari, potrivit Portland Press Herald. 

Cuplul a cumpărat casa în 1991, când actorul John Travolta s-a căsătorit pentru prima dată, apoi l-a remodelat dintr-o casă foarte întunecată și mohorâtă într-o casă de familie strălucitoare pentru fiul lor atunci nenăscut, Jett, potrivit unui reportaj din 1999, publicat în revista Architectural.


Construit în 1903, conacul de 1.000 de metri pătrați (10.830 de metri pătrați) are 20 de camere și se află pe o proprietate de 19 hectare (48 acri) de-a lungul oceanului.

John Travolta a declarat pentru Architectural Digest că el și Preston au cumpărat conacul după ce au vizitat-o ​​pe actrița Kirstie Alley la casa ei de pe insulă.

Cuplul a spus că a vrut întotdeauna să aibă o casă suficient de mare pentru a găzdui zeci de membri ai familiei.

Preston, care a jucat alături de Tom Cruise în „Jerry Maguire” și Arnold Schwarzenegger în “Twins”, a murit anul trecut după ce a pierdut o luptă de doi ani cu cancerul de sân. Avea 57 de ani.

Primul lor fiu, Jett, a murit în 2009, după ce a suferit o sechestru la casa de vacanță a familiei din Bahamas. John Travolta a devenit vedetă la Hollywood în anii 1970 și a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa din „Saturday Night Fever”

. A fost nominalizat din nou pentru rolul său din „Pulp Fiction” în 1994.

sursa: elperiodico.com
foto: dirt.com

Leave a reply