duminică, iulie 21

Fiica oligarhului a omorât șase oameni dintr-o lovitură!

0
1110

Şase oameni au murit, iar alţi 12 sunt în stare gravă la spital, după ce un SUV a intrat în mulţime în urma coliziunii cu un alt automobil, scrie Publika.md. Accidentul a avut loc la Harkov.

La volanul automobilului ucigaş se aflat o tânără de 20 de ani, fiica adoptivă a unui oligarh milionar în dolari din Harkov. Martorii spun că tânăra, conducând cu viteză excesivă, a trecut la culoarea roşie a semaforului şi a fost lovită din plin de un alt automobil.

Şase oameni au murit pe loc, iar alţi 12 au fost răniţi. Printre victime se numără o elevă de 15 ani, dar și o femeie însărcinată în șapte luni, care a ajuns în stare extremd e gravă la spital.

Imediat, bodyguarzii înarmați ai Alyoniei Zaitseva au ajuns la locul accidentului, pentru a o proteja pe tânără de mulțimea furioasă care voia să o linșeze.

Alyona este fiica multi-milionarului Vasily Zaitsev, directorul unei companii de energie.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz. Tânăra a fost reținută pentru trei zile, iar apoi eliberată. Aceasta nu consumase băuturi alcoolice, iar dacă va fi găsită vinovată riscă până la 10 ani de închisoare.

 

Leave a reply