A fost acesta ”Meciul Secolului”? 600 de milioane $ încasări!

0
1149

Meciul de box de ieri noapte dintre Conor McGregor și Floyd Mayweather, desfășurat în Las Vegas (SUA), a fost una dintre cele mai scumpe transmisie sportive.

Irlandezul Conor McGregor, care nu e jucător de box profesionist, ci MMO (un fel de K1, luptă ”în cușcă” cu toate părțile corpului) susține că bătălia sa cu Floyd Mayweather (cel mai bine plătit sportiv din lume) este pe cale să devină cel mai bogat meci din istoria sportului.

Totuși, Daily Mail susține că cea mai scumpă bătălie în ring rămâne meciul lui Floyd Mayweather cu Manny Pacquiao, în 2015, care a generat 61de milioane de lire vânzări de bilete, 14 milioane de lire de la sponsori și a bătut recordul de plătitori pentru cei care au dorit să vadă meciul la TV în sistemul pay-per-view, cu nu mai puțin de 4,6 milioane de plătitori!

Dar irlandezul afirmă că a fost informat că show-ul de ieri va depăși suma de 483 de milioane de lire (aproape 600 de milioane $) produsă de ceea ce s-a numit în 2015 ”Fight of the Century” (Bătălia secolului).

McGregor este pe cale să încaseze 62 de milioane de lire pentru meciul de ieri din Las Vegas, în timp ce megacampionul Mayweather va băga în buzunar cel puțin 78 de milioane de lire!

Acesta a fost și câștigătorul rundei de ieri, cel supra-numit ”Money Man” dându-i lovitura de grație irlandezului în repriza a zecea.

”A fost ultimul meu meci”, a spus Mayweather, care se va retrage cu un record de invidiat: 50 de meciuri, 50 de victorii.

Floyd Mayweather şi Conor McGregor au luptat pentru o centură WBC care conţine un număr impresionant de pietre preţioase şi o mare cantitate de aur. Centura este confecţionată din piele de aligator şi pe ea sunt aplicate 3.360 de diamante, 600 de safire, 300 de smaralde şi un kilogram şi jumătate de aur de 24 de carate, notează News.ro

McGregor a fost și el câștigător: al petrecerii de după meci, cu numele ”N-o să-l învingi niciodată pe irlandez”. Un bilet de intrare a costat 150 de lire (aproape 200 de dolari). Sala a fost plină, iar McGregor a făcut show în fața fanilor săi.

 

Leave a reply