A băut Ponta urină înainte să-l întrebe pe Cioloș despre ”vaccinul” lui Gregorian Bivolaru?

2
1815

Dezbaterea de la Digi 24 a arătat că România n-a scăpat de politicienii grobieni, care duc discuția în zona bulevardieră și contaminează în continuare opinia publică cu scandal, în loc să vină cu răspunsuri clare și soluții pentru mai binele oamenilor.

La un moment dat, prins cu subiectul plagiatului legat de propriul doctorat, Victor Ponta a reacționat ca pe tarla la întrebările de bun-simț ale celor din studiou, în special e vorba de Dacian Cioloș, liderul PLUS, și de Eugen Tomac, liderul PMP.

Reacția lui Ponta a fost mârlănească și securistică: în loc să răspundă clar la întrebare, a folosit tactica ”hoțul strigă hoții”, strigându-i lui Cioloș:

„V-ați supărat că v-am prins cu arsu din 2016. Îl luăm pe primarul din Brașov care a declarat că are școală și n-a făcut-o. Îl luăm pe Vlad Voiculescu căpitan la 15 ani. Îl luăm pe ministrul dvs din 2016. Întâi a fost dl Curaj. I-ați dat ordin să-mi facă acel dosar de plagiat. Dl Curaj a preferat să demisioneze. L-ați adus pe Mircea Dumitru și el fiind colaborator al Securității, a fost de acord. Am făcut facultate”.

La întrebarea dacă se vor vaccina anti-COVID, toți invitații au răspuns ferm că se vor vaccina, cu excepția lui Dacian Cioloș care a spus că va lua o decizie după ce va vedea campania de informare și după ce va avea toate informațiile referitoare la vaccin și efectele acestuia.

La finalul răspunsului, cu puțin timp înainte de pauză, Ponta l-a întrebat pe Cioloș: ”Să îl întrebăm pe Gregorian Bivolaru mai bine. Ai nevoie de aprobarea lui Gregorian Bivolaru ca să te vaccinezi?”.

Răspunsul lui Dacian Cioloș a venit rapid, pe un ton iritat: ”Întreabă-l tu mai bine, că văd că știi mai multe. Vezi că încă nu ai lămurit problema cu plagiatul”.

De-a lungul dezbaterii, între cei doi s-au născut mai multe tensiuni, pornind de la tema plagiatului sau tratarea marilor arși în episodul Colectiv. Spre exemplu, Victor Ponta a spus că nu a fost dovedit plagiator, ci a fost făcut astfel de ”securiștii lui Cioloș”, relatează G4Media într-o monitorizare TV, etichetată cu ”DERAPAJ”, despre reacția lui Ponta în emisiunea-dezbatere de la Digi 24.

Invocarea lui Bivolaru, liderul MISA, are legătură cu practicile grupării acestuia de consum al urinei.

Cum Dacian Cioloș este parte a uneitendințe politice acuzate de ”progresism” și ”sorosim”, liderul Pro România a încercat prin invocarea lui Bivolaru să-i asocieze pe Cioloș și simpatizanții săi cu consumul de urină ca metodă de ”vaccin” natural.

Doar că n-a făcut altceva decât să-și lipească el însuși imaginea de consumul urinei, de vreme ce este singurul care își amintește de ea, în afară de Adrian Năstase, mentorul său.

Pirn urmare, întrebarea corectă era: ”A băut Ponta urină?”. Dacă n-ar fi de plâns, ar fi de râs…

VEZI ȘI:

VIDEO. Reacția mârlănească a lui Ponta când a fost prins cu plagiatul. Tomac și Cioloș l-au zdrobit în direct: ”Hai, dottore!”

Hoție cât Coloana Infinitului, batista pe țambal la Masa Tăcerii și amantlâc sub Poarta Sărutului. Urma lui Ponta la Gorj

Se vor vaccina anti-COVID Sighiartău, Rafila, Cioloș, Ponta și Barna? Răspunsurile invitaților la dezbaterea Digi

Cum ajunge coronavirusul din nas în creier. Primele imagini microscopice explică pierderea mirosului, a gustului, afectarea respirației

După Cioloș, și Ludovic Orban reacționează la anunțul lui Nicușor Dan privind susținerea PNL

Leave a reply