A apărut prosopul pentru sâni. Creatoarea lui vinde 1.000 pe săptămână

0
989

Internetul parcă a înnebunit de când cu această invenție inedită. În timp ce mulți utilizatori se distrează pe seama noii creații vestimentare, există multe femei dispuse s-o susțină pe inventatoare, cumpărându-i produsul în semn de recunostință sau pur și simplu de nevoie. Poate că cel mai frapant lucru e că prosopul are un scop pur practic și că fanele sale nu par deranjate de conotațiile sexuale. De fapt, prosopul ”Ta-Ta Towell” a scos la lumină o problemă cât se poate de reală cu care se confruntă în tăcere femeile – sudoarea de sub sâni.

Erin Robertson a povestit pentru El Pais cum i-a venit ideea: ”Mă pregăteam pentru o întâlnire și, în timp ce mă machiam și-mi aranjam părul, am început să transpir sub sâni. A fost momentul în care mi-am impus să rezolv cumva această problemă, pentru că știam că nu sunt singura femeie care se chinuie.”

S-ar putea să existe surâsuri și zâmbete se seama celor spuse de ea, dar vânzările de prosoape Ta-Ta Towell demonstrează că Erin Robertson avea dreptate: multe femei au văzut în acest prosop un aliat necesar.

„Sunt norocoasă să am un grup mare de prietene. Unele au sâni mari, altele sunt însărcinate sau alăptează. Toate vroiau prosoapele mele, așa că am făcut unul pentru fiecare. Am fost copleșită să văd cât de bine le-au acceptat și atunci mi-am dat seama că acest prosop este, de fapt, o mare necesitate”, povestește Erin.

Am învățat să cos datorită <<Universității YouTube>>. După ce am realizat mai multe prototipuri, mi-am dat seama că am obținut ceva necesar. Am investit 5.000 de dolari în brevet și acesta a fost cea mai bună investiție în viața mea. Am încercat, înainte să-mi vină ideea cu Ta-Ta, tot felul de metode de a scăpa de transpirație, unele chiar ridicole. Mi-am pus cârpe și hârtie igienică sub sâni, am folosit pulbere de talc și chiar uscătorul de păr cu aer rece. Cât despre deodorant, nu-mi place el la subraț, darămite sub sâni„, mărturisește relaxată Erin Robertson.

Poate unora le vine să râdă de ideea lui Erin, dar sunt destule femei care se bucură. Altfel n-ar vinde 1.000 de prosoape ”Ta-Ta Towell” pe săptămână…

Leave a reply