sâmbătă, iunie 15

Ciolacu, mesaj pentru Predoiu în cazul 2 Mai: „Are mână liberă să facă curăţenie de sus până jos”

0
218

Premierul Marcel Ciolacu îi transmite lui Cătălin Predoiu, ministrul de Interne, că „are mână liberă să facă curăţenie de sus până jos” în cazul 2 Mai, solicitând demararea de licitaţii pentru achiziţia aparatelor drugtest.

„Am văzut primele demiteri în cazul tânărului drogat. (..) A fost, înțeleg, parte a rezultatului  anchetei corpului de control al ministrului interne. Aici nu vorbim doar de simple greșeli personale, ci despre lucruri grave, care arată să sistemul nu a funcționat într-o situație banală, a unui ins oprit în trafic. Din păcate, prin modul în care au acționat, dar și prin comportamentul ulterior, anumiți polițiști au devenit complici morali la crimă.

Vreau să îi transmit domnului ministru Cătălin Predoiu că are mână liberă să facă curățenie de sus până jos. Este responsabilitatea domnului ministru și a colegilor să ia toate măsurile necesare pentru ca oamenii să aibă încredere în România, legea este egală pentru toți. Nu pot să accept scuze că nu avem suficiente aparate drugtest. Dacă nu sunt destule, vă rog să dați drumul de urgență la licitații. Dacă nu aveți bani, vă dăm de la Guvern. Putem cumpăra orice aparat este nevoie, mai puțin onoarea, demnitatea și respectul pentru haina de polițist”, a afirmat, joi, Marcel Ciolacu.

Premierul României a solicitat intensificarea măsurilor pentru limitarea traficului de droguri, scrie adevarul.

„În plus, aș dori să luați măsuri pentru a lupta eficient cu drogurile. Nu ar exista consumatori, dacă nu ar exista dealeri. Aici, de fapt, trebuie acționat, aceasta este sursa răului și aici trebuie să își intensifice poliția eforturilor în perioada următoare. Trebuie să stea mai puțin în birouri și mai mult acolo unde este nevoie”, a declarat premierul.

Leave a reply